OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 23., péntek 15:31

Sztárkavalkád szombat este A Dal 2018 döntőjében
    Budapest, 2018. február 23., péntek (OTS) - Pápai Joci, A Dal tavalyi győztese, a Magna Cum Laude és Ferenczi György is fellép szombat este A Dal 2018 színpadán.

    Elérkezett A Dal 2018 döntője. Szombaton este kiderül, kié lesz Magyarország legjobb dala, ki képviselheti Magyarországot májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon Lisszabonban. A mindent eldöntő est izgalmas extra produkciókat ígér a Duna Televízióban és a Duna World csatornán 20.30 órakor látható dalválasztó showműsorban. A fellépők kulisszatitkokat is elárultak a felkészülésről.

"Egy számunkra kedves dalt fogunk játszani Ferenczi Gyurival. Ez már önmagában egy ajándék nekünk, hiszen nagyon szeretjük a munkásságát. Közös örömzenélés lesz a színpadon, jó érzés Gyuri barátunkkal muzsikálni. Gyuri pengeti a hegedűt, ami plusz ízt ad a dalnak." - mondta Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, aki A Dal 2018 zsűrijének is tagja.

"Ettől a közös produkciótól családias, felszabadult, közvetlen hangulatra, vidámságra számíthatnak a nézők. Úgy érzem, kiválóan sikerült a felkészülés. Egyébként is szeretünk együtt muzsikálni" - árulta el a közös produkcióról Ferenczi György szájharmonika-művész, énekes, zenész.

A másik extra produkció fellépője Pápai Joci lesz, aki izgatottan várja az élő műsort.
"Fantasztikus és megható érzés lesz újra A Dal színpadán állni, hiszen nekem itt változott meg az életem. Most pedig a zenekarommal egy akusztikusabb hangvételű dallal készülünk" - mondta sejtelmesen A Dal tavalyi győztese.

Hogy milyen dalok szerepelnek az extra produkcióban, és hogy kié lesz Magyarország legjobb dala, amely hazánkat képviselheti a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon, kiderül szombat este 20.30 órakor a Duna Televízió és a Duna World műsorán. A nézők a produkciók elhangzása után a zsűri által legjobbnak ítélt négy dalra szavazhatnak A Dal applikáción, adal.hu honlapon keresztül, valamint SMS-ben.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.