OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 5., hétfő 14:18

Megvalósítási szakaszba lépett a "Szabályozott Elektronikus Ügyintézési Szolgáltatások (SZEÜSZ) továbbfejlesztése, bővítése, bevezetése kiemelt projekt
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OTS) - A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. vezette projekt keretében továbbfejlesztett Szabályozott Elektronikus Ügyintézési Szolgáltatásokkal (SZEÜSZ) biztosítható az elektronikus ügyintézés hatékonyságának növelése, az adminisztratív terhek csökkentése. Az 1,207 milliárd forint európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések révén a lakosság és a vállalkozások, valamint az elektronikus ügyintézést biztosító szervek költséghatékonyabban és kényelmesebben intézhetik ügyeiket.

    2017. december 11-én aláírt támogatási szerződéssel megvalósítási szakaszába lépett a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15 - 2016 - 00027 azonosítószámú projekt, amelynek célja a Szabályozott Elektronikus Ügyintézési Szolgáltatások körének bővítése, a hozzáférés javítása, átlátható, egyszerűen kezelhető és a felhasználói igényekhez igazodó szolgáltatások nyújtása a lakosság, a vállalkozások, valamint az elektronikus ügyintézést biztosító szervek számára.

A fejlesztések az alábbi, már korábban létrehozott és jelenleg működő szolgáltatásokat érintik:
     - Összerendelési Nyilvántartás (ÖNY)
     - Rendelkezési Nyilvántartás (RNY)
     - Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer (EFER)
     - Részleges Kódú Telefonos Azonosítás (RKTA)
     - Időszaki Értesítési Szolgáltatás (RÉR)

A fejlesztést kivitelező konzorcium infokommunikációs technológiai lehetőségekre támaszkodik, így az elektronikus szolgáltatásoknak nem csak a mennyiségét, de a minőségét is javítja, ami közvetve hozzájárul az állampolgárok életminőségének javításához.

A projekt kiemelt célja az is, hogy felhívja mind a lakosság, mind a vállalkozók figyelmét a megújult szolgáltatások előnyeire. A projekt költségvetése 1,207 milliárd forint, vissza nem térítendő támogatás, melyet a Közigazgatás-és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretében az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosít.

A projektről bővebb információ sajto@nisz.hu.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.