OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 8., csütörtök 16:11

Sajtótájékoztató a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola belvárosi jógastúdiójának megnyitójáról
    Budapest, 2018. március 8., csütörtök (OTS) - A megnyitón átadják az előző év legkiválóbb jógaoktatójának szóló Jógarádzsa Kiválósági Díjat, valamint bemutatják a jógairodalom egyik alapművének friss fordítását és magyarázatát tartalmazó könyvet.

    2018. március 12-én 11 órakor, a VIII. kerület, József krt. 8. IV. em. 4. alatt kerül sor a Bhaktivedanta Jógastúdió ünnepélyes megnyitójára. A Stúdióban a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola tanárai, valamint végzős jógamester hallgatói fognak oktatni.

A megnyitó eseményei:
     - a Jógastúdió bemutatása
     - védikus szertartás
     - a Jógarádzsa Kiválósági Díj átadása az idei nyertesnek, Kapisinszky Juditnak
     - Patandzsali: Jóga-szútra című művének 2. kötetét mutatja be a fordító és magyarázó, Dr. Tóth-Soma László (Gaura Krisna Dásza)
     - ételkóstoló - indiai csemege

Végezetül a sajtó munkatársai is részt vehetnek a Jógarádzsa Díjas Kapisinszky Judit jógaóráján. Aki részt szeretne venni ezen, az hozzon magával jógázásra alkalmas ruhát (matracot biztosítunk).

A Bhaktivedanta Jógastúdióról
A Blaha Lujza tér melletti tágas, világos Bhaktivedanta Jógastúdiót kifejezetten jógagyakorlás céljára tervezték. A Stúdió nyitott; kezdő, senior, férfi és női jógatanfolyamain minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő óratípust. Az oktatók szakmai felkészültsége lehetővé teszi, hogy figyelembe vegyék a résztvevők egyéni adottságait is, ami a biztonságos jógagyakorlás fontos feltétele. A Stúdió erősségei közé tartozik, hogy tanfolyamain a résztvevők jegyzetanyagot is a kezükbe kapnak, amelynek segítségével otthon is hatékonyan folytathatják a gyakorlást.

Bővebben:
A Bhaktivedanta Jógastúdióról itt: https://www.bhf.hu/hirek/2018-02-12-uj-studiot-nyit-bhaktivedanta-hittudomanyi-foiskola
A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskoláról: www.bhf.hu
A Jógarádzsa díjról: www.jogaradzsa.hu

További információ, sajtóregisztráció:
Dr. Tasi István (Ísvara Krisna Dásza)
30/530-6366 *  kommunikacio@bhf.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.