OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. március 9., péntek 11:34

Bőrbarát termékek német és magyar gyártó összefogásából
    Budapest, 2018. március 9., péntek (OTS) - A JULIUS-K9® kutyafelszerelés-gyártó és a Pfeiffer GmbH német textilüzem több éves együttműködés után 2018-ra megkötött keretszerződés értelmében havi 140 000 méterre emelte a csúcsminőségű hevederek rendelési mennyiségét a magyar gyártású hevederek mellett.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180309_001.jpg

Cél a 100 százalékig lekövethető származású, európai gyártású alapanyagok felhasználása az idén már várhatóan 500 fős alkalmazotti létszámmal dolgozó magyar üzemekben.  
Nem véletlen, hogy a JULIUS-K9® kutyahámok, nyakörvek, pórázok évente több mint egymillió kutya életét teszi biztonságosabbá, a gazdikét pedig kényelmesebbé.

A siker titka a részletekben rejlik. Gondosan válogatott anyagokból összeállított belső felépítés, szakítópróbákon és terhelési teszteken bizonyított alkatrészek, svájci alapanyagból gyártott műanyag tartozékok, és nem utolsósorban az OEKO-TEX® minősítésű német hevederek, melyek a legszigorúbb humánökológiai előírásoknak felelnek meg. Végsősoron a hevederek biztosítják a teherbírást, és azok ölelik át kedvenceink testét, vagy éppen azt fogjuk meg sétáltató pórázként mi magunk is.

"Annyi energiát fektettünk az évek során termékeink ergonómiai és dizájnkialakításába, hogy nem rontanánk el távoli piacokról érkező, követhetetlen eredetű import anyagokkal. Szabadalmaink megvalósításához elsődlegesen a német textilipari termékek felhasználása és a gyártóikkal való közös fejlődés mellett tettük le a voksot." - nyilatkozta Julius Sebő, a magyar cég vezetője.

Helmut és Christel Pfeiffer 1961-ben indította családi vállalkozását, saját erőből, nagy lelkesedéssel - csakúgy, mint néhány évtizeddel később a JULIUS-K9® alapítói. Mára a Pfeiffer GmbH és a JULIUS-K9® a modern technológia és a hagyományos értékek tökéletes kombinációjára törekedve az Európai Unió textiliparának különleges zászlóshajói. Az elasztikus és statikus hevedergyártásban 50 év tapasztalattal rendelkező Pfeiffer folyamatos innovációval, a minőség és hatékonyság szüntelen tökéletesítésével járul hozzá a JULIUS-K9® kutyahámok legfontosabb alkatrészének stabil színvonalához.

"A Pfeiffer cég dolgozói 12 ország képviselői, különböző származás, nyelv, kultúra és gondolkodásmód jellemzi őket. A kölcsönös megbízhatóság, a stabil munkakörülmények és a méltányosság szoros köteléke hatja át a munkát, ami természetesen hosszú távú céljainknak és ügyfeleink érdekeinek egyaránt megfelel. Végül, de nem utolsósorban a kompetens és elkötelezett alkalmazottak hozzájárulnak a vállalat sikeréhez. A német minőség érdekében következetes minőségellenőrzésre van szükség. Termékeink 95% -a az OEKO-TEX Standard 100 minősítéssel rendelkezik" - mondta Anke Pfeiffer cégvezető.

A Pfeiffer és a JULIUS-K9® kooperációja a német-magyar együttműködés iskolapéldája; a két cég felfelé ívelő pályájának igazi nyertesei mégis azok, akik a kész termékeket a kezükbe veszik.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.