OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 14., szerda 14:34

Kézilabda, futball és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OTS) - Izgalmas női és férfi kézilabda-mérkőzéseket, hazai NB I-es és NB II-es futballt, a Női Röplabda Magyar Kupa döntőjét és a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokság versenyszámait láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői ezen a hétvégén.

    K&H Női Kézilabda Ligával kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Az Ferencváros Rail Cargo Hungaria - Siófok mérkőzést szombaton 13 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. A Dunaújvárosi KKA - Győri ETO KC összecsapást 15 órától tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája. Az OTP Bank Liga: Videoton FC - Balmazújváros Kamilla Gyógyfürdő futballmérkőzést 17 órától, a Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC meccset pedig 19.30-tól követhetik nyomon az M4 Sport képernyői előtt ülők.

Vasárnap 14 órától a Merkantil Bank Liga: Békéscsaba - ETO FC Győr futballmérkőzést tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna. A K&H Férfi Kézilabda Liga: Sport36-Komló - Telekom Veszprém összecsapást 16 órától láthatják. A Női Röplabda Magyar Kupa döntőjét 18 órától vetíti a csatorna. A mérkőzésen a LINAMAR-Békéscsaba és a Fatum Nyíregyháza csapatai mérik össze képességeiket. Végül a Rövidpályás Gyorskorcsolya Világbajnokság versenyszámaival zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát a nemzeti sportcsatorna 20.15-től.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.