OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. március 28., szerda 13:32

Több mint száz új munkahely nyílik a Julius-K9® üzemben
    Szigetszentmiklós, 2018. március 28., szerda (OTS) - Közel 3000 négyzetméteren először 70, majd további 50 új munkavállaló kezdi meg a Julius-K9® kutyafelszerelések gyártását Tiszafüreden. A vállalat legújabb üzemének ünnepélyes megnyitójára április 3-án kerül sor. A szigetszentmiklósi székhelyű K9-Sport Kft. ezzel 500 főre növeli munkatársainak létszámát.

    
A beruházás célja, hogy a vállalat a térségben gyártói és egyben logisztikai központot hozzon létre, ahová Tiszaderzsről, Tiszaszőlősről, Tiszaörsről, Tiszaszentimréről, Abádszalókról és Tiszafüredről is járnak dolgozók. A komplexumban a gyártáson túl minőség-ellenőrzés és csomagolás is zajlik majd, így közvetlenül indulnak útjukra a termékek német, kínai és amerikai piacokra.

Tiszafüred Város Önkormányzatával és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve a vállalat több mint 60 milliós bértámogatásra tett szert, ennek köszönhetően a megyében a K9-Sport Kft., mint a Julius-K9® márkatermékek gyártója, összesen több, mint 200 embernek biztosít majd közvetlenül biztos megélhetést.

Az intenzív munkaerő-toborzás jelenleg is négy megyére kiterjedően zajlik. A cégnek számtalan tartós munkanélkülit sikerült betanítás után alkalmaznia, így a térség munkanélküliségi rátájának csökkentéséhez is jelentősen hozzájárult.

A megnyitó ünnepélyes keretek között, a szakhatóságok és a helyi önkormányzat részvételével kerül megrendezésre.

A sajtóközleményhez tartozó képek az alábbi linkről tölthetők le:
https://drive.google.com/open?id=1rMML5qbiELp9AEIpoU0AoQiVC4dPk1L0

**************************************
Kapcsolat:
Takács Szabolcs
K9-Sport Kft.
E-mail: press@julius-k9.com  

**************************************

A Julius-K9®-ről:
A K9-Sport Kft., mint a Julius-K9® márkatermékek gyártója 1997 óta sikeresen működő európai vállalkozás a kutyasport, munkakutya- és hobbikutya-felszerelések, kellékek piacán. Ez idő alatt a cég piacvezető pozíciót vívott ki számos EU tagállamban. Fejlesztőcsapata a legapróbb részletekben is próbálja megalkotni a tökéletes harmóniát a kutya és gazdája munkájában, kapcsolatában. A termékek kísérletezésében, fejlesztésében és előállításában a vállalat bőven túlmutat az EU által támasztott szigorú követelményeken. A kétszemélyes családi vállalkozásként indult cég fejlődésének ütemét a dolgozói létszám erőteljes növekedése is kiválóan példázza: immár közel négyszázan tartoznak a JULIUS-K9® munkatársai körébe.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.