OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2018. április 3., kedd 10:29

Újdonságok az Esterházy helyszíneken
    Kismarton, 2018. április 3., kedd (OTS) - Március végén elindult a szezon a kismartoni Esterházy-kastélyban, Fraknó Várában és a Lakompaki-kastélyban is. Az idei évben több új kiállítás is látható az egyes helyszíneken.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180403_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180403_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180403_003.jpg

A kismartoni Esterházy-kastély az állandó kiállítások mellett 2018-ban újdonságokkal is várja a látogatókat. Április 8-tól láthatók a Fehér-teremben a Esterházy Művészeti Díj nyerteseinek Ezer Ákosnak, Keresztes Zsófiának és Nagy Imrének az alkotásai. A díszlépcsőházat két kortárs művész Makai Mira és Marko Lulić különleges installációi keltik életre.

Fraknó Várában április 12-től Kincsek és megóvásuk címmel látható az új kiállítás, mely a kincsőrzés témáját járja körbe. Több mint 150 különleges tárgy szemlélteti, hogy milyen rafinériák alkalmazásával védekeztek az esetleges betolakodók ellen a kincsek tulajdonosai. Hans Schlell kollekciójának legérdekesebb darabjai október 31-ig láthatók a vár második emeletén.

A Lakompaki-kastélyban látható A zebra és a kolibri - egy csodás barátság története című új kiállítás. A látogatók a népszerű berlini szerzőpáros, Claudia Opitz és Sebastian Köpcke három könyvet magában foglaló mesesorozatára illetve régi korok mesekönyveire épülő, versformában elmesélt és óriási képekkel illusztrált utazáson vesznek részt. A kiállítás egyben invitálja a gyerekeket arra, hogy ne csak lássanak és halljanak, hanem aktívan alkossanak is a térben: munkáikat rögtön ki is állítják. A moziban, pedig a könyvhöz kapcsolódó hang- és videóanyagokkal ismerkedhetnek a kis rajongók. A kiállítás július 31-ig lesz látogatható.

Programajánló

Becsüsnap a kastélyban

Április 7-én a kismartoni Esterházy-kastélyban a Dorotheum szakemberei ingyen felbecsülik Önnek a régi tárgyait, legyen az festmény, ékszer vagy más egyéb.

Nemcsak emlékek hanem igazi értékek is heverhetnek a padláson, pajtában vagy a pincében. A régi kacatoknak tűnő dolgok és a valódi antik kincsek között sokszor nehéz különbséget tenni.

Jöjjön el 2018. április 7-én a kismartoni Esterházy-kastélyba és mutassa meg a Dorotheum szakértőinek a régiségeit. A rendezvény ingyenes és mindenkinek lehetőséget nyújt arra, hogy minél többet megtudjon a kedvenc tárgyaik eredetéről és értékéről.

A Dorotheum négy szakértője várja Önöket:
     - 19. századi festmények
     - régi mestermunkák
     - bútorok
     - ékszerek

Elérhetőség és információ
+43 1/515 60 463 alexandra.schoen@dorotheum.at
www.dorotheum.com

További információ az árakról és a nyitvatartásról: esterhazy.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.