OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. április 5., csütörtök 12:05

Áprilistól még több kedvezmény az új Budapest Carddal!
    Budapest, 2018. április 5., csütörtök (OTS) - Tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem a rengeteg ingyenes programot, és még több kedvezményt kínáló Budapest Card is. Szintén április 1-jén jelent meg - nyolc nyelven -  az idei turisztikai évre kiadott Budapest Guide a Budapest Card katalógussal. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) - Budapest Főváros kulturális és turisztikai cége - által kiadott hivatalos városkártyacsalád, a Budapest Card kínálatából mindenki összeállíthatja személyre szabott élménycsomagját.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180405_001.jpg

Izgalmas, szórakoztató látnivalókkal bővült a Budapest Card által kínált programok sora 2018. április 1-jétől. Ingyenes belépést ad mostantól már 29 attrakcióhoz és természetesen a közösségi közlekedéshez, így a tavalyihoz képest közel 40%-kal bővült az ingyenes szolgáltatások köre. Ezen felül további jelentős, akár 50%-os, kedvezmények várják a Budapest Cardot megvásárló turistákat.

A kultúra szerelmesei a Budapesti Történeti Múzeum és a Nemzeti Múzeum mellett már a Műcsarnokba, a Ludwig Múzeumba és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba is ingyenesen látogathatnak el. A Csodák Palotája is kiváló családi program, ahol a gyerekek interaktívan ismerkedhetnek meg a tudomány világával. De ha a főváros természeti szépségei és érdekességei vonzzák a látogatót, a Pál-völgyi barlangba sem kell már belépőt váltania, ha megvásárolja a városkártya család valamelyik tagját. Budapest gyönyörű panorámáját pedig megcsodálhatja a város egyetlen látogatható gótikus épületéből, a Várnegyedben található Budatowerből.
Természetesen a régi kedvenceket sem kell nélkülözni az új kártyából. Továbbra is ingyenes a fővárosi tömegközlekedés, és a belépés a Lukács termálfürdőbe - hogy csak néhány lehetőséget emeljünk ki.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a kedvező vendégforgalmi mutatók további élénkítését, illetve a Budapestre érkező vendégek komfortérzetének növelését tekinti céljának a közel 30 ingyenes és több mint 70 kedvezményes szolgáltatást kínáló, 2018/19. évi szezonra szóló Budapest Card városkártya kidolgozásával és forgalmazásával. Az új Budapest Card termékcsalád 2018. április 1-jétől 24, 48, 72, 96 és 120 órás változatban kapható a Budapestinfo Point irodahálózat egységeiben, a közterületi Budapestinfo pontoknál, valamint több száz értékesítési ponton a városban. Ezenfelül továbbra is forgalomba kerül a városkártya népszerű, fiataloknak (6-18 év) készült változata, a 72 órás Budapest Card Junior.

A BFTK Budapest Card nemzetközi kommunikációs kampányt folytat, fő célpiacként a legjelentősebb turisztikai küldő országokra fókuszálva (Egyesült Királyság, Olaszország, Franciaország). A kampány keretében - többek között - nyomtatott hirdetéssel jelenik meg a Wizzair fedélzeti magazinjában, nyereményjátékkal az Easyvoyage oldalon, valamint a Ryanairrel tartalmi kampányt irányít az olasz piac felé; ezenfelül közösségi médiaposztokkal, retargeting akciókkal, és nem utolsó sorban adwords kampánnyal is megcélozza a turistákat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.