OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 9., hétfő 13:41

Mindenki az M1-et nézte a választás éjszakáján!
    Budapest, 2018. április 9., hétfő (OTS) - Tarolt a közmédia választási műsora vasárnap este.

    A legek estéje: M1 - Választás 2018

A legmodernebb stúdió: az elemzések és a korábbiaknál is több élő kapcsolás mellett eddig nem látott technológiai újításokkal, és modern grafikával segítette a nézőket az M1 a 2018-as választási események értelmezésében.

A leghosszabb műsor: az események esti közvetítése csaknem 7 órán át tartott, ezzel az M1 minden más televíziót megelőzött.

A legérdekesebb műsor: a nézők 78 percet töltöttek az M1 képernyője előtt, ez a legtöbb idő, a többi csatornával összehasonlítva.

A legvonzóbb műsor: hosszabb-rövidebb ideig összesen 2 millió 591 ezren követték figyelemmel az eseményeket, ami a népesség 29,1%-a.

A legnézettebb csatorna: az M1 piacvezető volt egész nap és egész este is a választási műsor ideje alatt a teljes népesség és a felnőtt népesség körében is.

A legnézettebb műsor: a Választás 2018 átlagos nézettsége 500 ezer fő volt, ami a teljes népesség körében 14%-os, a választókorú felnőtt népesség körében pedig 14,3%-os közönségarányt jelent.

A legszélesebb körű tájékoztatás: a közmédia M1 csatornája a választással kapcsolatos eseményeket  már szombat reggel 11 órától közvetítette.

MTVA - SAJTÓOSZTÁLY
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.