OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 16., hétfő 13:54

400 ezren az M4 Sport képernyői előtt
    Budapest, 2018. április 16., hétfő (OTS) - A Forma-1 idei szezonja is magas nézettséggel fut a nemzeti sportcsatornán.

    400 ezren követték a Forma-1 Kínai Nagydíj vasárnap 8 óra után kezdődő futamát és Daniel Ricciardo briliáns győzelmét az M4 Sporton. A nézőszám 25,8%-os közönségarányt eredményezett a csatornának, ami azt jelenti, hogy vasárnap reggel minden negyedik televíziót néző ember a közmédia sportadóját választotta.

A 2018-as Forma-1 szabadedzéseket, időmérő edzéseket és futamokat professzionális kommentátori és szakértői csapattal láthatják az érdeklődők az M4 Sporton, ahol az Azeri Nagydíj futamát április 29-én tűzi műsorára a csatorna.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.