OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 19., csütörtök 09:29

Idén 45 éves a KITE Zrt.
    Budapest, 2018. április 19., csütörtök (OTS) - A KITE Zrt. 2018. április 13-án a budavári Hilton Hotelben ünnepelte 45 éves jubileumát. A közel 300 fős ünnepi eseményen a céggel kapcsolatban álló szakmai és szakmaközi szervezetek, valamint beszállítók és pénzintézetek képviseltették magukat.

    A vendégeket köszöntötte Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója és Dr. Csányi Sándor tulajdonos, az OTP Bank elnök- vezérigazgatója. Ezt követően az ebből a célból Magyarországra érkező Christoph Wigger, a John Deere európai régióért is felelős értékesítési és marketing alelnöke köszöntötte a 45 éves születésnapját ünneplő, kizárólagos magyarországi partnerét. Az est fényét emelte Rúzsa Magdi és szimfonikus zenekara, akik különleges zenei előadásukkal kápráztattak el a résztvevőket.

A 100%-ban magyar tulajdonú KITE Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. központja Nádudvaron található, az 5 régióba és 19 alközpontba szervezett kereskedelmi és szolgáltató hálózata pedig az ország egész területét lefedi. Munkatársainak száma az 1200 főt is meghaladja, akiknek több mint 50%-a felsőfokú végzettségű.

A KITE Zrt. dinamikusan fejlődik és piacvezető mezőgazdasági integrátoraként éves nettó árbevétele meghaladja a 260 milliárd forintot.

A vállalat a precíziós és talajkímélő gazdálkodáshoz kapcsolódó technológiák széles körű elterjesztésével közvetíti az agrárinnovációt a gazdálkodók felé, elősegíti versenyképességüket, és felelősen hozzájárul a gazdasági, környezeti és társadalmi fenntarthatósághoz.

További információk a www.kite.hu oldalon találhatók.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.