OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. május 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 18., péntek 11:40

Futball, kajak-kenu, vízi- és kézilabda az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. május 18., péntek (OTS) - Hazai NB I-es és NB II-es futballmeccsek, Gyorsasági Kajak-kenu Világkupa, vízi- és kézilabda-mérkőzések, illetve DTM és WTCR autóverseny-futamok élő közvetítésével készül a hosszú hétvégére a nemzeti sportcsatorna. A Műúszó Világkupa versenyszámait ezúttal a Duna World csatornán követhetik a nézők.

    Szombaton a Gyorsasági Kajak-kenu Világkupával 12.15-től kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A Férfi Vízilabda OB I bajnoki döntő: FTC-PQS Waterpolo - Szolnok Dózsa meccset 15 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. Vízilabda után futball következik. Az OTP Bank Liga: Vasas FC - Videoton FC mérkőzést 17 órától, a Budapest Honvéd - Ferencvárosi TC összecsapást 19.30-tól tűzi műsorára az M4 Sport. A Műúszó Világkupa versenyszámait 10-től, 11.40-től és 18.20-tól a Duna World csatornán láthatják a nézők.

Pünkösdvasárnap a Gyorsasági Kajak-kenu Világkupa versenyszámait 11.30-tól követhetik élőben az M4 Sport képernyői előtt ülők. A DTM Lausitzring német autóverseny-sorozat második futamát 13.30-tól közvetíti a csatorna. A férfi kézilabda bajnoki döntő: Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged mérkőzést 15 órától tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A K&H Női Kézilabda Liga: Budaörs - Győri AUDI ETO KC és a Kecskemét - FTC-Rail Cargo összecsapás körkapcsolásos párhuzamos közvetítését 17.15-től láthatják az érdeklődők. A Merkantil Bank Liga: ZTE - MTK Budapest futballmérkőzést 19 órától tekinthetik meg az M4 Sporton. A Műúszó Világkupa versenyszámait 13.55-től, 15 órától és 16.30-tól a Duna World csatornán követhetik a nézők.

Pünkösdhétfőn a WTCR túraautó-világbajnokság zandfoorti második futamát 12.25-től tűzi műsorára az M4 Sport. A Puskás Suzuki Kupa U17-es nemzetközi torna bronzmérkőzését 16.30-tól, a döntőt pedig 18 órától közvetíti a csatorna a Pancho Arénából. A Férfi Kosárlabda NB I negyeddöntő: Szolnoki Olaj KK - Atomerőmű SE összecsapással 20 órától zárja hétvégi élő közvetítéseinek sorát a nemzeti sportcsatorna.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.