OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 23., szerda 10:40

Ő közvetíti a Bajnokok Ligája döntőjét
    Budapest, 2018. május 23., szerda (OTS) - Magyarországon kizárólag az M4 Sporton lesz látható élőben a Real Madrid - Liverpool mérkőzés. A csatorna minden eddiginél nagyobb terjedelemben számol be a BL-döntőről, aminek kommentátora Hajdú B. István lesz.

    
     -    Csütörtökön női labdarúgó BL-döntő Jakabfi Zsanettel és Marozsán Dzseniferrel
     -    Pénteken a Liverpool és a Real Madrid sajtótájékoztatója és edzése
     -    Szombaton a Real Madrid-Liverpool csúcstalálkozó, és annak felvezetése már 19:30-tól
     -    A helyszínről Berkesi Judit tudósít, a találkozó kommentátora Hajdú B. István lesz.

Az év egyik leginkább várt sporteseménye az UEFA Bajnokok Ligája döntője. Az idei párosítás is szenzációs, hiszen a sorozat legeredményesebb alakulata, a Real Madrid egymás után harmadik évben zárhatna a csúcson, ezúttal az ellen a Liverpool ellen, amely - ha a selejtezőket is számoljuk - a BL történetének legeredményesebb szezonját produkálta: 14 mérkőzésen 46 gólt szerzett (3,29-os meccsenkénti átlag).

Az M4 Sport azonban már csütörtökön megkezdi a felvezetést. Két nappal a férfi döntő előtt megmutatja a női labdarúgó BL-döntőt, ami több szempontból is fontos a hazai szurkolók számára. Egyrészt a magyar válogatott csapatkapitánya, Jakabfi Zsanett a Wolfsburgot, míg a német válogatottal olimpiai bajnok Marozsán Dzsenifer a Lyont erősíti majd, másrészt ezt a finálét már abból a szemszögből is figyelhetjük, hogy jövőre Budapesten zárul a sorozat.

Pénteken a hazai sporttelevíziózás történetében először a teljes felvezető programot is élőben sugározza a csatorna, vagyis mindkét sajtótájékoztatót és az edzéseket is láthatják majd a szurkolók, a szünetekben pedig bejátszásokkal, stúdióbeszélgetéssel és helyszíni kapcsolásokkal hangolhatnak a másnapi döntőre. Kijevből Berkesi Judit és Hajdú B. István jelentkezik majd. A műsor vendége lesz Bogdán Ádám, a Liverpool kapusa is.

Szombaton napközben is többször lesz tudósítás a helyszínről az M4 Sporton. Például a Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzése után, a döntő felvezetője pedig 19 óra 30 perckor kezdődik. A stúdióban ott lesz Bódog Tamás, aki további háttér-információkkal szolgál majd korábbi edzőjéről, a Liverpoolt irányító Jürgen Kloppról.

A találkozó tétje a sorozat megnyerése mellett az, hogy melyik csapat játszik majd az Atlético Madriddal az UEFA Szuperkupájáért. Az augusztus 15-i mérkőzést is élőben közvetíti majd az M4 Sport.

Bajnokok Ligája műsorok az M4 Sporton:
Csütörtök
18:00 Wolfsburg - Lyon női Bajnokok Ligája döntő ÉLŐ
Péntek
16:15 A BL-döntő ÉLŐ (Benne Liverpool sajtótájékoztató, majd edzés, utána Real Madrid sajtótájékoztató, majd edzés)
Szombat
16:30 Helyzetjelentés Kijevből ÉLŐ
19:30 Bajnokok Ligája, A Döntő ÉLŐ
Vasárnap
13:30 A Döntő után, ÉLŐ

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.