OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 24., csütörtök 09:30

XV. Napfényes Fesztivál - Egy nap az egészség jegyében - 2018. június 3. (vasárnap), Dürer Rendezvényház
    Budapest, 2018. május 24., csütörtök (OTS) - Idén is várja látogatóit a természetgyógyászat, a természetes életmód és a holisztikus szemlélet egyik legnagyobb, legátfogóbb és legszínesebb hazai rendezvénye, az egész család számára gazdag programkínálatot nyújtó Napfényes Fesztivál.

    A nagyszínpadon olyan népszerű személyiségek tartanak egyórás előadást, mint Müller Péter író, Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichoterapeuta, Bóna László író, homeopátiás tanácsadó, Paksi Zoltán asztrozófus és Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész. Az előadások között sztárvendégek produkciói szórakoztatják a közönséget: fellép többek között Hajnóczy Soma bűvész világbajnok, a Holdviola zenekar, az Experidance Táncakadémia csapata, valamint a Sasvári duett.

A rendezvényen 24-féle workshop és több mint 20-féle természetgyógyászati módszer bemutató kezelése közül választhatnak a testi egészség és a lelki harmónia megteremtése iránt érdeklődők. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, életmód-tanácsadás, nehézfémterheltségi és allergia-állapotfelmérés, reflexológia, családi és párkapcsolati konzultáció, grafológia, gerincápolás.

A gyermekek számára a szabadtér kínál változatos és izgalmas programlehetőségeket: népi játszótér, meseösvény, imprósátor és akadálypálya várja többek között az ifjabb korosztályt. A gyermekszínpadon fellép a Katáng együttes, a Bergengóc Zenegóc és a Görömbő Kompánia.

A kínálat nem lenne teljes a reformétterem és -cukrászat finomságai, illetve a témához kapcsolódó kiállítás és vásár nélkül, amely több mint 50 kiállítóval várja a vendégeket.

Az egész napos rendezvényre a teljes árú belépőjegyen felül egyik programért sem kell külön fizetni. A diákokat, a nyugdíjasokat és a családosokat kedvezményes árú belépővel várják a szervezők a Városliget peremén található Dürer Rendezvényházban.

Nyereményjáték és részletek: www.napfenyesfesztival.hu
Sajtóanyagok: http://www.napfenyesfesztival.hu/sajtoanyagok
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.