OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. május 30., szerda 16:55

Nagy Kazánválasztó Nap 2018
    Budapest, 2018. május 30., szerda (OTS) - Akár kazán,- akár klíma vásárlást tervez vagy éppen felújításra készül, ne hagyja ki a Nagy Kazánválasztó Napot!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180530_001.jpg

A több mint 100 gázkészülék mellett, idén a klímákat és fürdőszobai kiegészítőket is akciós áron vásárolhat. A régi, működésképtelen kazánokat 5 000 Ft, a konvektorokat 2500 Ft értékben beszámítják.

Időpont: 2018. június 09, szombat.
Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b.

A kiállításon a legnagyobb gyártók szakemberei segítenek a választásban, mint az Ariston, Beretta, Flamco, Vaillant, Saunier Duval, Remeha, Samsung, Technorgáz, Unical és Hajdu.

Információ: www.merkapt.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.