OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 6., szerda 16:20

Még egy hónapig pályázhatnak az óvodák az újHÁZ Centrum álommosdóra
    Budapest, 2018. június 6., szerda (OTS) - Óvodáknak indított mosdó-felújító programot az újHÁZ Centrum, az egyik vezető építőanyag-kereskedelmi vállalat.

    Az intézmények június 30-ig pályázhatnak, hogy elnyerjék az egymillió forint értékben megújított mosdót vagy a tíz kültéri játszóház egyikét. A Pöttöm Fürdő Program nagykövete Szekeres Nóra, az óvodások rajzaira a program honlapján lehet szavazni. A legtöbb szavazatot szerző óvodák kültéri játszóházat nyernek.

További információ a Pöttöm Fürdő Program facebook oldalán!

https://www.facebook.com/pottomfurdoprogram/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.