OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 8., péntek 10:13

Közeleg a Honfoglaló végső nagy csatája
    Budapest, 2018. június 8., péntek (OTS) - Lezárult a hatodik Bajnokok Hete a Duna Televízió műsorán látható népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változatában. A legújabb győztesek a korábbi hetek bajnokaival küzdhetnek tovább a Szuperbajnokság selejtezőjében. A végső tét 30 millió forint!

    Hétfőn az angoltanár végzettséggel rendelkező Nagy Botond, kedden Klenk László cégvezető, szerdán Erdélyi Károly informatikus, csütörtökön pedig Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő került ki győztesen a Honfoglaló Bajnokok Hetének játékából. A legújabb nyertesek tovább folytathatják a küzdelmet egymással és a korábbi bajnokokkal a Szuperbajnokság selejtezőjében, ahonnan a győztesek egyenes kieséssel jutnak tovább az elődöntőbe. Végül a Szuperbajnokság döntőjében, június 28-án a három legjobb játékos küzd majd meg a 30 millió forintos fődíjért.

Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-tól a Dunán.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.