OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2018. július 2., hétfő 16:10

Rekordokat döntöget az M4 Sport nézettsége
    Budapest, 2018. július 2., hétfő (OTS) - Milliós nézőtábora van a magyar közszolgálati média sportcsatornájának. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete óta két nap kivételével piacvezető az M4 Sport. A hétvégi számok megdöntötték a teljes hazai televíziós piac idei nézettségi rekordjait: A Horvátország-Dánia és az Uruguay-Portugália mérkőzést is többen nézték, mint idén bármilyen magyarországi televíziós műsort.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180702_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180702_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180702_003.jpg

Vasárnap a Horvátország - Dánia futballmérkőzést 1 millió 219 ezer néző követte nyomon az M4 Sport képernyői előtt, amely 29,1%-os közönségarányt eredményezett Magyarország legnézettebb sportcsatornájának. A szombat esti Uruguay - Portugália összecsapást pedig 1 millió 158 ezren nézték a nemzeti sportcsatornán, amely 29.6%-os közönségarányt jelentett az M4 Sportnak. A szombat és vasárnap esti mérkőzés volt idén a két legnézettebb hazai televíziós műsor.

A futball-világbajnokság mérkőzései kiemelt érdeklődésre adtak számot az elmúlt hetekben és piacvezetővé tették az M4 Sportot, Magyarország legnézettebb sportcsatornáját.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.