OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. július 17., kedd 09:43

A Cushman & Wakefield felvásárolja a Sherry FitzGerald Csoport ír leányvállalatát (1. rész)
    Dublin, 2018. július 17., kedd (Business Wire/OTS) - Több mint 100, Dublinban, Limerickben és Galwayben tevékenykedő kereskedelmiingatlan-szakértővel bővül a világ egyik legnagyobb ingatlanszolgáltató cégének alkalmazotti gárdája - Aidan Gavin ügyvezető igazgató vezeti majd a Cushman & Wakefield írországi egységét, és tagja lesz a cég Egyesült Királyságért és Írországért felelős irányítóbizottságának - A globális ingatlanszolgáltató cég, a Cushman & Wakefield ma bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a Sherry FitzGerald Csoport kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó, Ír Köztársaságban működő egységének felvásárlásáról. Az ügylet zárására várhatóan 2018 szeptemberének elején kerül sor.

    A Cushman & Wakefield eddig 20%-os tulajdonrésszel rendelkezett a kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó ír vállalatban, amely a Cushman & Wakefield kizárólagos leányvállalataként működött az Ír Köztársaságban, és két évvel ezelőtt fel is vette a Cushman & Wakefield Ireland nevet. Az ír cég, amelynek dublini, limericki és galway-i irodáiban több mint 100 kereskedelmiingatlan-szakértő dolgozik, mostantól teljes mértékben beolvad anyacége, a világ egyik legnagyobb, 48000 alkalmazottat foglalkoztató és 70 országban mintegy 400 irodát működtető ingatlanszolgáltató vállalatába.

A Cushman & Wakefield írországi egységét Aidan Gavin ügyvezető igazgató vezeti majd, aki ugyanakkor tagja lesz a cég Egyesült Királyságért és Írországért felelős irányítóbizottságának is.

A Cushman & Wakefield továbbra is fenntartja szoros leányvállalati kapcsolatát a Sherry FitzGerald Csoporttal, amelynek további 97 irodája működik az Ír Köztársaságban.

Colin Wilson, a Cushman & Wakefield EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős vezérigazgatója elmondta: "Ez egy rendkívül izgalmas fejlemény egy 20 év óta fennálló, különleges kapcsolatban, amely hűen tükrözi a határokat átívelő, csapataink együttműködésével megvalósításra kerülő projektek terén érzékelhető jelentős növekedést. Cégünk az ír gazdaság folyamatos erősödése nyomán további növekedésre számít, ezért egyetlen, teljesen integrált vállalattá alakulunk át annak érdekében, hogy Írország és az Egyesült Királyság egész területét lefedő, zökkenőmentes szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleinknek. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy tovább bővítsük az EMEA régióban végzett tevékenységeinket, javítsuk a cég teljesítményét, növeljük a nyereséget és kiemelkedő eredményeket biztosítsunk ügyfeleink számára."

Aidan Gavin, a Cushman & Wakefield Ireland vezetője a következőket nyilatkozta: "Mióta felvettük a Cushman & Wakefield nevet, eleve jól megalapozott üzleti pozícióink tovább erősödtek, és cégünk jelenleg is rendkívül dinamikusan fejlődik. A felvásárlás révén lehetőségünk nyílik arra, hogy a Cushman & Wakefield globális hálózata által kínált erőforrásokra támaszkodva a fejlődés egy magasabb szintjét érjük el, és vezető szerepet játsszunk az írországi ingatlanpiac jövőjének alakítása terén."

Steven McKenna, a Sherry FitzGerald Csoport vezérigazgatója hozzáfűzte: "A Sherry FitzGerald Csoport számára az írországi egység eladása lehetőséget kínál a Sherry FitzGerald üzleti alaptevékenységének további fejlesztését célzó ambíciózus tervek megvalósítására. Cégcsoportunk, amely hamarosan megnyitja 100. írországi irodáját, arra törekszik, hogy kreatív technológiai megoldások alkalmazásával további üzleti előnyöket biztosíthasson ügyfeleinek. A Cushman & Wakefield számára logikus lépés, hogy 100%-os tulajdonosává váljon kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó írországi egységének, és számunkra is előnyös a tulajdonlási viszonyok egyszerűsödése, mivel így saját márkánk fejlesztésére összpontosíthatjuk erőfeszítésenket. Ugyanakkor örömünkre szolgál, hogy továbbra is folytatódik a Cushman & Wakefield Irelanddel való szoros szakmai együttműködés."

Az ügylet részeként a Cushman & Wakefield megvásárolja a Sherry FitzGerald Csoporttól annak Corkban és Belfastban működő, kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó leányvállalatai egy kisebbségi tulajdonrészét. A leányvállalatok igazgatói által részvénytulajdonosként birtokolt további tulajdonrészekre az ügylet nem terjed ki.(folyt.)



2018. július 17., kedd 09:43

A Cushman & Wakefield felvásárolja a Sherry FitzGerald Csoport ír leányvállalatát (2. rész)
    Dublin, 2018. július 17., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Cushman & Wakefieldről tudni kell…

 A Cushman & Wakefield vezető globális ingatlanszolgáltató cég, amely kiemelkedő értéket biztosít ügyfelei számára az ingatlantulajdonosok és -bérlők elképzeléseinek hatékony megvalósítása révén. A 48000 alkalmazottat foglalkoztató, 70 országban mintegy 400 irodát működtető Cushman & Wakefield a világ legnagyobb ingatlanszolgáltató cégei közé tartozik. 2017-ben a vállalat bevétele alaptevékenységeinek számító ingatlan- és létesítménykezelési, valamint projektmenedzsment szolgáltatásaiból, lízingből, tőkepiaci ügyletekből, tanácsadási és egyéb szolgáltatásokból 6,9 milliárd USA dollárt tett ki. További információkért kérjük, látogasson el a www.cushmanwakefield.com weboldalra, vagy kövesse a @CushWake-et a Twitteren.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180716005412/en/

Kapcsolat:
Cushman & Wakefield
Richard Coleman, +44 (0)203 296 4326
Head of EMEA Communications
richard.coleman@cushwake.com
vagy
Sherry FitzGerald Group
Jill O'Neill, +353 86 252 3277
Director, External Communications
jill.oneill@sherryfitz.ie

Forrás: Cushman & Wakefield

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.