OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. július 27., péntek 11:13

Az oroszlán ugrani készül az M3-on, A mézédes források földje az M5 hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. július 27., péntek (OTS) - Magunkat ajánljuk: Provence-i vakáció a Dunán, miniszterelnöki beszéd a Duna World műsorán, Gymes az M2 Petőfi TV képernyőjén, Antal Imre az M3 műsorán, A mézédes források földje pedig az M5 csatornán látható.

        Szombaton a Provence-i vakáció címmel 19.35-től francia drámát láthatnak a Duna Televízió nézői Jean Reno főszereplésével. Ezt követően a Magyar Média Mecenatúra által támogatott, Isonzótól a Piaveig című magyar dokumentumfilm két részét tekinthetik meg a nézők. A film az I. világháború egykori délnyugati hadszínterének magyar vonatozású emlékhelyeit mutatja be a mai Szlovénia és Olaszország területén. A Duna World 10 órától Tusnádfürdőre kapcsol, ahonnan élőben közvetíti Orbán Viktor miniszterelnök beszédét.
     Az MR2 Akusztik+ a Ghymes: Summa koncertfilmmel készül 22.45-től az M2 Petőfi TV műsorán. Antal Imre főszereplésével szombaton 22.20-tól, vasárnap pedig 21.35-től érkezik a Második otthonunk című magyar filmsorozat az M3 retrocsatornára. Az I. Világháború utolsó napjáról készült dokumentumfilm szombaton 20.45-től látható az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna kínálatában.
     Vasárnap A szerelem útján című romantikus filmet 19.30-tól, a Maléna című drámát pedig 21.15-től követhetik a Duna Televízió nézői. Eszeveszett mesék címmel 21.10-től vígjátékot vetít az M2 Petőfi TV filmklubja. Medveczky Ilona, Psota Irén és Bujtor István játszik Az oroszlán ugrani készül című vígjátékban 20.05-től az M3 csatornán. Az M5 kulturális televízió pedig A mézédes források földjére, Tokaj-Hegyaljára kalauzolja a nézőket vasárnap 18 órától.
     Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.