OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. augusztus 29., szerda 09:00

XII. Soproni Pénzügyi Napok konferencia
    Sopron, 2018. augusztus 29., szerda (OTS) - A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán 2018. szeptember 27-28-án 12. alkalommal kerül megrendezésre a Soproni Pénzügyi Napok pénzügyi, adózási és számviteli konferencia, melynek fő témája idén az áfa elmélete és gyakorlati alkalmazása.

    A rendezvényen 20 neves szakember osztja meg tudását, tapasztalatát az ellenőrzésekről, bírósági gyakorlatokról, az elfogadott adóváltozásokról és a digitalizáció hatásáról.
Előadó lesz többek között Domokos László, az ÁSZ elnöke, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Izer Norbert, a PM államtitkára és Baksay Gergely, az MNB igazgatója.
Az első napon tudományos szekció is várja az érdeklődőket, illetve mindkét napon az előadásokat követően a szakma jeles képviselői pódiumbeszélgetést tartanak.

Konferenciánk kreditpontos képzésnek minősül okleveles könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és mérlegképes könyvelők számára!

További információk:
http://www.spek.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.