OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 26., szerda 09:39

Az Abu Dhabi Fund barátságos felvásárlásról állapodott meg a MINDOL-lal
    Hongkong, 2018. szeptember 26., szerda (Business Wire/OTS) - ~"A szubkultúra és a blockchain technológia fúziója" projekt eredményeként 2019-ben egy online harcos játék kerül forgalomba és megrendezik a tervek szerint 2020-ban a közönség elé kerülő "TO DO & DIE" (Megtenni és meghalni) című hollywoodi film szereplőválogatását is.

    Az Abu Dhabi Dubai STOB Series 22 Investment Limited Partnership (a továbbiakban "AbuDhabi22") és a hongkongi Coinsuper digitális tőzsdén jegyzett MINDOL HOLDINGS LIMITED (a továbbiakban "MINDOL") (https://www.coinsuper.com) megállapodást kötött, melynek értelmében az AbuDhabi22 a MINDOL által kibocsátott MINDOL (MIN) kriptovaluta (http://mindol.net) 33%-át megvásárolja egy barátságos felvásárlás (TOB [takeover bid]) keretében.

Az Alap az átvételi ajánlat révén meg kívánja erősíteni stratégiai partnerségét a MINDOL-lal. Mindkét vállalat egyetértett abban, hogy a TOB alkalmas stratégiai eszköz a felvásárlás stabil áron való megvalósítására, mivel az AbuDhabi22 által tervezett felvásárlási ár várhatóan jelentősen megnő a hagyományos tőzsdéken lebonyolításra kerülő vásárlások nyomán. A TOB 1. SZAKASZA már lezárult, és jelenleg a 2. SZAKASZBAN kialakított átvételi áron való felvásárlás zajlik.

A MINDOL vezetőségének elképzelései szerint 2019-ben a MINDOL a piaci kapitalizáció alapján az első 20 vállalat közé kerül majd (2018. szeptember 18-án a cég az 55. helyen áll) a több mint 2000 jegyzett kriptovaluta közt. "A szubkultúra és a blockchain technológia fúziója" ("Fusion of subculture and block chain") elnevezésű projekt megvalósítását a vezetőség a vállalat fő üzleti tevékenységeként jelölte meg, és célul tűzte ki egy online játék kidolgozását, amelyre 150 millió USA dolláros költségvetés áll rendelkezésre. Első lépésként egy harcos játék készül el, amelyet világszerte forgalmazni kívánnak, és amelynek karaktereit egy, a MINDOL által szponzorált verseny pályázatai alapján fogják kialakítani. A játékkal játszó játékosok várhatóan világszerte éles csatákat fognak vívni, mivel a vesztesektől MIN-t lehet majd nyerni. Továbbá a vállalat létrehoz egy exkluzív, okostelefonokon használható MINDOL pénztárcát, amely már futó projektekhez is használható lesz (mint például influencer szavazat), illetve a jövőben kifejlesztendő online játékhoz. Új médiastratégiájának megfelelően a cég részt vesz különféle mozifilmek és japán animációs filmek (anime-k) készítésében is. További célkitűzései közt szerepel a tervek szerint 2019-ben elkészülő és 2020-ban világszerte bemutatásra kerülő "TO DO & DIE" című hollywoodi mozifilm szponzorálása, és 2019-től a "MINDOL × TO DO & DIE World Audition 2019", azaz a "TO DO & DIE" mozifilm világszerte lebonyolítandó szereplőválogatásainak megrendezése. A meghallgatásokon kiválasztott szereplőkkel a forgatásra Japánban kerül majd sor (a részleteket később közlik). A PAN Entertainment és a SKY INFINITY GROUP vállalta a produkció rendezését, és a "TO DO & DIE" producere Spencer Jay Kim lesz. A japán és hollywoodi produkciós csapatok közreműködésével, neves szereplőkkel készülő hollywoodi mozifilm értékesítését/forgalmazását a LOTUS Entertainment és a Number 11 Films végzi.

Vételár és vételi időszak
Vételár: 2,69 USD (TOB STAGE2) ~5,86 USD (TOB STAGE5)
1-es hivatkozási szám: végleges tokenértékesítési ár: 0,45 USD
2-es hivatkozási szám: jegyzett nyitóár: 0,54 USD
Vásárlások: Egymás követő 10 nap a TOB lezárását követően
Résztvevők: A Coinsuper digitális tőzsdén a belépéskor legalább 3000 MIN-nel (MINDOL) rendelkező személyek.
Részletes információk az értékesítési feltételekről és célokról a következő linken állnak rendelkezésre: http://mindol.net

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180925005523/en/

Kapcsolat:
Abu Dhabi Dubai STOB Series 22 Investment Limited Partnership
Mohiuddin Mohamed
CEO
Cím: TECOM Building, Dubai Internet City, Sheikh Zayed Road 73000 Dubai UAE
mindoltob@ad22stob.org
vagy
MINDOL HOLDINGS LIMITED
Fumihiro Fukuhara
CEO
Cím: Suite2012 20/F Tower1 TheGateway 25 CantonRoad TsimShaTsui Kowloon HongKong
info@mindol.net
Twitter: https://twitter.com/mindolproject
telegram: https://t.me/MINDOLGLOBAL (Global)
telegram: https://t.me/MINDOLGROUP (Japanese)

Forrás: MINDOL HOLDINGS LIMITED

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.