OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 6., szombat 06:00

Forgalmi változások a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál kapcsán
    Budapest, 2018. október 6., szombat (OTS) - 2018. október 6-án szombaton és 7-én vasárnap reggel 6.00 és 15.00 óra között forgalmi változások lesznek Budapest több útján a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál miatt. 21 év után új helyszínen lesz a SPAR Budapest Maraton rajtja és célja, a Városliget helyett az ELTE Lágymányosi Campusánál dördül majd el a startpisztoly. A fennakadások elkerülése érdekében arra kérjük az autósokat, ha tehetik, kicsit korábban induljanak útnak, és indulás előtt mindenképp tájékozódjanak a www.forgalmivaltozasok.hu honlapon, ahol a változásokról időrendben és ABC sorrendben is részletesen tájékozódhatnak.

    Október 6-án a legfontosabb forgalmi változások a következők lesznek:
A rendezvény miatt forgalmi változásokra kell számítani Budapesten többek közt a Fő utcában, a Lánchídon  15:30-17:00 között, illetve a Műegyetem rakparton 14:30-17:00-ig.
Ezen kívül lezárásra kerül a Budai alsó rakpart (az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között) 10:00-17:00 között illetve a Pesti alsó rakpart teljes egészében 15:00-17:00 között.

Október 7-én pedig ezekre a változásokra kell figyelni:
A rendezvény miatt forgalmi változásokra kell számítani Budapesten többek közt a Dombóvári úton, a Budafoki úton (a Hauszmann Alajos utca és Bogdánfy út között), a Mozaik utcában, a Szentendrei úton (a Reményi Ede utca és a Bogdáni út között), az Árpád hídon, a Margit hídon, az Újpesti rakparton, a Lánchíd utcában, az Attila úton (az Alagút és Lánchíd utca között), a Bem rakparton, a Fő utcában, a Lánchídon és Szabadság hídon 9:00-15:00 között.
Ezen kívül lezárásra kerül a Budai alsó rakpart (a Tavasz utca és a Pázmány Péter sétány között) 6:00-13:00 között illetve a Pesti alsó rakpart teljes hosszában 7:00-15:00 között.

A BSI vezetői ezúton is hangsúlyozzák: a forgalommal kapcsolatban a szervezők csak a szükséges és legminimálisabb mértékig avatkoznak be a város forgalmába, a futók elhaladása és az út takarítása után megszűnnek a terelések. A BSI ismét kéri a budapesti sajtó szakmai segítségét, hogy október 6-án, 7-én mindenkihez eljussanak a közlekedéssel kapcsolatos információk.
Az útvonalat bemutató térképek és a mezőny elhaladási üteme ITT tekinthető meg. https://www.sparbudapestmaraton.hu/maraton/
A versenyt élőben is követni lehet a Sport1 csatornán 8:45-12:30-ig, a futanet.hu oldalon pedig a maratoni táv utolsó befutójáig.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.