OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. június 25. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2018. október 9., kedd 16:48

Teljes körű épületgépészeti készletkisöprés a Merkaptnál!
    Budapest, 2018. október 9., kedd (OTS) - Rendhagyó Nagy Kazánválasztó Napot és Outlet kiárusítást tartunk 2018. október 13-án a Merkapt Zrt. központjában.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181009_003.jpg

Válogasson a Merkapt vásárán, hiszen ezen a napon a kiárusított termékek garantáltan nálunk lesznek a legjobb áron! Az Outlet kiárusítással egybekötött Nagy Kazánválasztó Napon a már megszokott fűtőberendezések mellett kedvezményes fürdőszobai felszereléssekkel és egyéb gépész termékekkel is szolgálunk.

Időpont: 2018.10.13.    8.00-17.00, Helyszín: 1106 Budapest, Maglódi út 14/B

Részletek a honlapon:
http://www.merkapt.siteset.hu/index.php?m=24005
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.