OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. június 25. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 11., csütörtök 13:36

Technológiai innováció az Innostudio Zrt.-nél
    Budapest, 2018. október 11., csütörtök (OTS) - Az Innostudio Zrt. 9 941 300 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a "A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" tárgyú pályázati kiíráson, melynek eredményeképpen a vállalat balatonfűzfői telephelyének technológiai fejlesztése valósult meg.

    A pályázat keretében beszerzett eszközök jelentős mértékben megnövelték cégünk nanotechnológiai részlegének formulázási, valamint minőségbiztosítási kapacitását. A" Cavro Omni" 2 karú automatikus mintaadagoló rendszer beüzemelése lehetővé tette, hogy a nagy teljesítményű szűrés során, adott idő alatt ötször több nanokompozíciót állítsunk elő, mint a korábban alkalmazott automata mintaadagoló esetében.

 A "Malvern Zetasizer Nano S" részecske-méret meghatározó berendezés segítségével a korábban alkalmazott, manuális dinamikus fényszórás mérő készülékünkhöz képest háromszor gyorsabban végezhető el a képzett nanorészecskék méretmeghatározása, valamint a készülék szoftverébe épített oldószer összetétel megadási, illetve integrálási módszer megadási lehetőségek nagymértékben növelték a méret-meghatározások megbízhatóságát.

A "Vortex Mixer PV-1" diszpergáló egység hozzájárul a gyorsabb mintaelőkészítéshez, valamint segítségével elkerülhető a korábban alkalmazott ultrahangos diszpergálás esetén gyakran előforduló mintakárosodás. Az Agrolab TCN 50 inkubátor kibővítette a nanoformula minőségbiztosítási kapacitásunkat azáltal, hogy segítéségével megvalósíthatóvá vált a formulák gyorsított, illetve magas hőmérsékleteken történő stabilitás vizsgálata.


További információ kérhető:
Innostudio Zrt
1031 Budapest, Záhony u 7.
Budapest
E-mail: info@innostudio.org
Telefon: +36-1-8808-500
Fax: +36-1-8808-501
www.innostudio.org
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.