OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 25., csütörtök 11:46

A PMI keresi következő elnök-vezérigazgatóját
    Philadelphia, 2018. október 25., csütörtök (Business Wire/OTS) - A projekt menedzserek globális vezető szakmai szervezete, a Project Management Institute (PMI), ma bejelentette, hogy megbízta a Heidrick & Struggles-t a szervezet elnök-vezérigazgatói posztjára alkalmas jelöltek kiválasztásával. A leendő dinamikus vezető legfontosabb feladata egy új stratégiai terv megvalósításának irányítása lesz, továbbá a szervezet támogatása annak a célnak az elérese érdekében, hogy szakemberek ezreit támogathassa hatékonyan szerte a világon szakmai előmenetelükben és elképzeléseik megvalósításában. A Heidrick & Struggles az egyik legnevesebb vezetői tanácsadó cég, amely világszerte számos szolgáltatással, többek közt felsővezetők keresésével, vezetői értékeléssel és fejlesztéssel, szervezetek és csapatok hatékonyságának javításával és a vállalati kultúra alakítását szolgáló tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére.

    A PMI átfogó globális kutatást végez majd, melynek során azonosítja mind a szervezeten belül, mind azon kívül az ennek a kulcsfontosságú pozíciónak a betöltésére alkalmas jelölteket. A kiválasztás alapvető szempontja, hogy a jelölt rendelkezzen a PMI legfontosabb céljainak elérését elősegítő készségekkel és értékrendje megfeleljen a szervezet alapvető értékeinek. A PMI következő elnök-vezérigazgatójának fő feladata a PMI stratégiai irányvonalának kikristályosítását szolgáló új, merész, több éves kezdeményezés megvalósításának támogatása és a cég technológiai eszköztárának fejlesztése és bővítése lesz annak érdekében, hogy az megfeleljen a munkahelyi követelmények terén érvényesülő új trendek következtében felmerülő új igényeknek, valamint feladatai közé tartozik majd a szervezet napi működési folyamatainak optimalizálása is.

A PMI kulcsfontosságú szerepet szán az új elnök-vezérigazgatónak ennek a szervezet átalakítását célzó kezdeményezésnek a megvalósítása terén, melynek eredményeként az Intézet sikerrel nézhet majd szembe a jövő izgalmas kihívásaival. A felsővezető-jelöltek kiválasztását szolgáló folyamat korai elindítása a pozíció zökkenőmentes átadását hivatott biztosítani annak érdekében, hogy az Intézet továbbra is sikeresen megvalósíthassa küldetését: a szakma és az szervezet tagjainak és tanúsítottainak érdekképviseletét. A végső jelöltet a PMI igazgatótanácsa választja majd ki a jelöltek közül. A pozíció iránt érdeklődők a következő címen nyújthatják be szakmai önéletrajzukat és kérdéseiket: PMI-CEO@Heidrick.com.

A PMI a világ legnagyobb szakmai tagszervezete, amely a projektmenedzsment szakma mintegy hárommillió képviselőjét támogatja tanúsítások és minősítések kiadásával, és a világ majd minden országában működő tagszervezeteinek száma meghaladja a 300-at.

Amit a Project Management Institute-ról (PMI) tudni kell…

A Project Management Institute (PMI) a projekt-, program- és portfóliómenedzsmentet hivatásuknak tekintő szakemberek vezető nemzetközi szakmai szövetsége. Az 1969-ben alapított PMI a szakma több mint hárommillió képviselőjét támogatja a világ szinte minden országában értékes globális érdekképviseleti szolgáltatások nyújtása, együttműködési projektek szervezése, szakmai képzés és kutatás révén. Intézetünk segíti a szakmai előmenetelt, támogatja a szervezetek sikeres fejlesztését és világszerte elismert szabványok, tanúsítványok kiadásával, szakmai erőforrások és eszközök rendelkezésre bocsátásával, tudományos kutatások végzésével, publikációk megjelentetésével, szakmai továbbképzési tanfolyamok szervezésével és hálózatépítési lehetőségek biztosításával igyekszik hozzájárulni a szakma fejlődéséhez. A PMI család tagja, a ProjectManagement.com olyan globális online közösségeket hoz létre, amelyek révén még több erőforrás, még jobb eszközök, még nagyobb hálózatok és bővebb lehetőségek állnak rendelkezésre a szakma képviselői számára.

Látogasson el hozzánk a www.PMI.org,www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute internetes címen vagy kövessen minket a Twitteren: @PMInstitute!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő interntes címen: https://www.businesswire.com/news/home/20181022005098/en/

Kapcsolat:
Project Management Institute (PMI)
Karen Flanagan, +1 610-356-4600 x1092
karen.flanagan@pmi.org

Forrás: Project Management Institute (PMI)

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.