OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 30., kedd 11:10

Kisvárdai Tankerületi Központ iskolafejlesztése Ramocsaházán
    Ramocsaháza, 2018. október 30., kedd (OTS) - A Kisvárdai Tankerületi Központ sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP- 4.1.3-17 kódszámú felhívásra, "A Kisvárdai Tankerület Nyárády Mihály Általános Iskola intézményének tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" címmel. A beruházás a Széchenyi 2020 programban valósult meg, forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította 55 millió Ft vissza nem térítendő támogatással.

    A projekt célja az iskola infrastrukturális fejlesztése, az iskolai nevelés-oktatás alapfeladatait támogató környezet megteremtése. Az általános iskolát érintő fejlesztés a megfelelő infrastrukturális háttér kialakításával hozzájárul, hogy az intézmény megelőzze, illetve csökkentse a tanulói lemorzsolódást, a végzettség nélküli iskolaelhagyók számát. Jelen fejlesztés eredményei hozzájárulnak a térség oktatási fejlődéséhez is.

A projekt részeként akadálymentes vizesblokk, orvosi szoba, fejlesztő szoba kialakítása, a tornaterem padlóburkolati jeleinek felfestése, a folyosók festése és burkolása, a tantestületi szoba átalakítása, a régi épületben található lépcső felújítása, illetve új bejárat kialakítása valósult meg. A sportpálya burkolatának cseréje, valamint magas és távolugró gödör is kialakításra került. Taneszközöket, irodabútorokat és iskolabútorokat is beszereztünk.

Ezek a fejlesztések is segítik a minőségi oktatást, nevelést, megteremtve annak a lehetőségét, hogy a köznevelés intézményhálózatában - a szabad iskolaválasztás lehetőségét szem előtt tartva - legyenek a családok számára elérhető közelségben, a XXI. századi kihívásokra felkészült, a modern kor igényeinek megfelelő nevelést-oktatást nyújtó, befogadó iskolák.

A Ramocsaházán megvalósult beruházás a pedagógusok lelkiismeretes, elhivatott munkájához, a hátrányos helyzetű településen élő 108 tanuló számára kínál a kor elvárásainak megfelelő tanulási feltételeket, taneszközöket.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.