OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 30., kedd 11:12

Kisvárdai Tankerületi Központ iskolafejlesztése Kemecsén
    Kemecse, 2018. október 30., kedd (OTS) - A Kisvárdai Tankerületi Központ sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP- 4.1.3-17 kódszámú felhívásra, "A Kisvárdai Tankerület  Kemecsei Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményének tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése" címmel. A beruházás a Széchenyi 2020 programban valósult meg, forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította 150 millió Ft vissza nem térítendő támogatással.

    A fejlesztés célja a minőségi intézményi infrastruktúra kialakítása, a helyi szükségleteket előtérbe helyező, korszerű nevelési, oktatási környezet megteremtése: Az infrastrukturális fejlesztés részeként a földszinti és I. emeleti mellékhelyiségek komplett felújítása, a tantermek és az irodák padlóburkolatainak, valamint a folyosók és tantermek falburkolatainak cseréje valósult meg, és a tantermi ajtók cseréjét is elvégezték. Az intézmény biztonságának növelése érdekében az épület elektromos hálózatát is felújították. Emellett iroda- és iskolabútorok beszerzése is megtörtént.

Ezek a fejlesztések is segítik a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést, megteremtve annak a lehetőségét, hogy a köznevelés intézményhálózatában - a szabad iskolaválasztás lehetőségét szem előtt tartva - legyenek a családok számára elérhető közelségben, a 21. századi kihívásokra felkészült, a modern kor igényeinek megfelelő nevelést-oktatást nyújtó, befogadó iskolák.

Olyan intézményt kívánunk működtetni, ahol a hátrányos helyzetű tanulók esélyegyenlőségét biztosítjuk. Minden tevékenységünket a kulcskompetenciák fejlesztése, és az egész életen át tartó tanulásra való felkészítés hatja át, ehhez nélkülözhetetlen eszközként szolgált ez a pályázati forrás.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.