OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 30., kedd 12:05

Újra megrendezésre kerül az Európai Szakképzési Hét - A Coodcool mentora képviseli hazánkat
    Budapest, 2018. október 30., kedd (OTS) - Beöthy Miklós, a Codecool mentora képviseli idén Magyarországot az Európai Bizottság által szervezett Európai Szakképzési Héten (nov. 5-9). A program célja, hogy minden korosztály számára bemutassa és hangsúlyozza a szakképzés fontosságát.

    "Nagy várakozással tekintek az együttműködésre. 30-as, 40-es barátaimtól gyakran hallom, hogy inkább asztalosnak kellett volna tanulniuk az egyetem helyett. Ráadásul egyre több olyan pozíció létezik, amire egy jól szakképzés ma jobban felkészít, mint egy felsőoktatási intézmény" - mondta Beöthy Miklós, a Codecool mentora.

Szakképzési statisztikák Európában
     - A szakképzésben résztvevők 60%-a egy hónapon belül megtalálja első hosszú távú munkahelyét és 85%-a elégedett az elsajátított készségekkel
     - A képzett munkaerőre váró munkalehetőségek száma 2015-2050 között várhatóan 21%-kal nő
     - Az Európai Szociális Alap 6,7 milliárd eurót fektet be szakképzésbe és 7,2 milliárd eurót az egész életen át tartó tanulásba
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.