OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 6., kedd 11:41

A True Religion Chelsea A. Graysont nevezte ki megbízott vezérigazgatónak
    Los Angeles, 2018. november 6., kedd (Business Wire/OTS) - A True Religion ma bejelentette, hogy John Ermatinger vezérigazgató döntését követően, miszerint nyugdíjba vonul, a vállalat igazgatótanácsa Chelsea A. Grayson igazgatótanács-tagot nevezte ki megbízott vezérigazgatónak. Grayson asszony lemond a Számvevő Bizottság élén betöltött elnöki tisztségéről, de továbbra is tagja marad a True Religion igazgatótanácsának.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20181102005326/en/

"Az elmúlt évben az igazgatótanács tagjaként Chelsea kulcsfontosságú szerepet játszott a True Religion márka fejlesztésének támogatása terén" - mondta el Gene Davis, True Religion igazgatótanácsának elnöke. "Szerencsések vagyunk, hogy egy Chelsea kaliberű, tapasztalt vezető kerül a vállalat élére egy olyan időszakban, amikor folyamatos innováció révén igyekszünk továbbfejleszteni termékeinket és jobb vásárlói élményt biztosítani vevőink számára. Ugyanakkor szeretnénk elismerésünket kifejezni és megköszönni Johnnak a márka iránti hihetetlen elkötelezettségét és vezérigazgatóként végzett kiemelkedő munkáját."

Grayson asszony a következőket nyilatkozta: "Los Angeles szülöttjeként nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan ikonikus márkával rendelkező vállalat vezetőjének választottak, mint amilyen a Los Angeles-i székhelyű True Religion. Nagy várakozással tekintek azoknak a közelmúltban tett kezdeményezéseknek a továbbvitele elé, mint például az ezredfordulós generációt képviselő Bella Hadid megnyerése a márka arcaként, valamint a globális sportóriással, a Manchester Uniteddel való együttműködés."

Amíg Grayson asszony megbízott vezérigazgatóként vezeti a vállalatot, a True Religion igazgatótanácsa a tervek szerint elindítja a végleges vezérigazgató megtalálását szolgáló folyamatot.

Mielőtt a múlt évben a True Religion igazgatótanácsának tagja lett, Grayson asszony az American Apparel (korábban NYSE MKT: APP) vezérigazgatója és igazgatótanácsának tagja volt. Grayson asszony jelenleg is tagja a Delta Dental of California igazgatótanácsának (ahol a Kinevezési és Vállalatirányítási Bizottság tagja) és a Marca Global tanácsadó testületének.

Amit a True Religion-ről tudni kell…

A True Religion 2002-ben robbant be a Los Angeles-i farmerpiacra a klasszikus ötzsebes farmernadrág megreformálása révén. A világon semmilyen más farmermárkáéhoz nem hasonlító öttűs, 2,5 centiméterenként két öltést jelentő varrattal a True Religion 'Super T' öltése azonnal nemzetközi elismerést vívott ki. A True Religion termékei a bennünk rejlő egyediséget, különlegességet testesítik meg. A márkát szerte a világon előszeretettel viselik sportolók, zenészek és művészek, akik úgy érzik, a True Religion egyedülálló termékei hozzájárulnak saját, egyedi stílusuk kifejezéséhez. Az exkluzív, ikonikus stílusú ruhadarabok széles palettáját kínáló True Religion Brand Jeans fő termékei a magas minőségi színvonalat képviselő, prémiumkategóriás férfi, női és gyermek farmer- és sportruházat.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181102005326/en/

Kapcsolat:
True Religion:
Carol Moniz
carol@michelemariepr.com
646.863.3923

Forrás: True Religion

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.