OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2018. november 7., szerda 12:36

Kínába utazik a Magyarország Szépe idei győztese
    Budapest, 2018. november 7., szerda (OTS) - Szarvas Andrea november 9-én indul útnak, hogy Magyarországot képviselje a Miss World világdöntőn. A vésztői szépség nemzeti ajándékként egy hungarikumot, halasi csipkét visz magával, valamint több, mint egy tucat egyedi tervezésű alkalmi ruhát, amiben szeretné elkápráztatni a zsűrit.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181107_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181107_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181107_003.jpg

Idén júliusban a Duna Televízió showműsorában koronázták Magyarország Szépévé a 20 éves vésztői Szarvas Andreát. A barna hajú szépség nemcsak a zsűrit, hanem a nézőket is elbűvölte, övé lett a közönségdíj is. A szakma és a televíziónézők véleménye tehát teljes összhangban az volt, idén Andrea a legméltóbb arra, hogy Magyarországot képviselje a Miss World világdöntőn. A rangos nemzetközi szépségversenyt idén is Kínában rendezik. A december 8-i finálét közel egy hónapos felkészítő tábor előzi meg, ahová Magyarország Szépe egyedül utazik.

     - Izgatottan várom az előttem álló heteket. Soha ilyen messzire még nem utaztam, ráadásul egyedül vágok neki az útnak. Sokat dolgoztam az elmúlt hónapokban, hogy testileg-lelkileg a maximumot hozzam ki magamból, óriási felelősség, hogy az egész országot képviselem a világ előtt. Nagyon szigorú időbeosztásunk lesz a felkészülés ideje alatt, nem sok szabadidővel gazdálkodunk majd. Remélem, hogy életre szóló élményekkel gazdagodom és sikerül jó helyezést elérnem. Még nem tudom, hogyan tudok majd kapcsolatba lépni a követőimmel, de igyekszem mindent megosztani a közösségi oldalakon. - nyilatkozta a Miss World Hungary cím birtokosa, Szarvas Andrea, aki egy különleges nemzeti ajándékot is csomagol a bőröndjébe.

A verseny szabályai szerint ugyanis minden döntősnek egy, az országának hagyományára, kultúrájára jellemző tárgyat is vinnie kell magával a világversenyre. Andrea az idei évben halasi csipkét visz magával, ami 2014 óta a hungarikumok közé tartozik. Elkészítése roppant aprólékos, időigényes. Százszázalékos kézi munkát igényel, amelyet hófehér, leheletfinom cérnával és a szinte láthatatlan tűvel végeznek. Készítésének titkát csak a beavatottak, a halasi csipkevarrók ismerik.
Szarvas Andrea november 9-én utazik el Kínába és december 8-án, a Miss World világdöntőjén szoríthatnak érte a magyarok.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.