OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 13., kedd 10:00

A vezető agrártechnikai szakvásár, az Austro Agrar Tulln, november 21-től 24-ig kerül megrendezésre
    Tulln, 2018. november 13., kedd (APA/OTS) - Több mint 350 kiállító (akiknek mindegyike gyártó és általános importőr). - Több mint 52000 m2-es kiállítóterület. - A vezető gyártók agrártechnikai termékei és újításai egy helyen: Ausztria és Kelet-Közép-Európa legjelentősebb agrártechnikai rendezvényén, a Tullni Austro Agrar szakvásáron.

    A bemutatásra kerülő agrártechnikai kiválósági központok a következők: agrártechnika, élőállattartási technológia, borszőlőtermesztés, gyümölcstermesztés, borászati technológia, erdőgazdálkodási és energia ágazat, valamint vetőmag-termesztés és műtrágya-előállítási technológia
A vásáron bemutatott termékek köre lefedi az összes agrártechnikai alágazatot. A mezőgazdasági ágazat összes szektorából érkező kiállítók szakág szerint kerülnek csoportosításra.
Agrártechnikai termékek és szolgáltatások: traktorok és tartozékaik; arató-, vető- és talajművelő gépek; állatállomány-elhelyezési technológia, élőállattartásra szolgáló létesítmények; vetőmagok és műtrágyák; erdőgazdálkodási és energiaipari termékek, borszőlőtermesztési, gyümölcstermesztési, borászati és állatállomány-elhelyezési technológia.
A szakvásáron a látogatók áttekintést kapnak a vezető cégekről és termékekről, és közvetlenül összehasonlíthatják azokat a rendezvényen bemutatott minden szegmens esetében.

Az AUSTRO AGRAR TULLN szakvásáron az összes traktormárka megtekinthető lesz.
A traktorok az agrártechnika 'vezető termékének' számítanak. Kizárólag az Austro Agrar Tulln szakvásár mutatja be az összes traktormárkát.

Tartományi napok az AUSTRO AGRAR TULLN szakvásáron
Az Austro Agrar Tulln támogatni kívánja az osztrák gazdálkodókat. A tartományi napokon, amelyekre 2018-ban a vásár első három napján kerül sor, a kiállítók kifejezetten a szakmai látogatók egyedi, tartományonként eltérő igényeit kielégítő megoldásokat mutatnak be.

Fiatal gazdálkodók napja az AUSTRO AGRAR TULLN szakvásáron
A most negyedik alkalommal megrendezett Fiatal gazdálkodók napjára november 22-én, csütörtökön kerül sor. Ez a szakmai nap kifejezetten az egyetemi hallgatók, szakiskolai tanulók és fiatal gazdálkodók számára kínál izgalmas és informatív programokat.

Fontos információk:
A szakvásár neve: Austro Agrar Tulln
A szakvásár helyszíne: Ausztria, Tulln
A szakvásár időpontja: 2018. november 21-24.
Nyitva tartás: minden nap de. 9:00-től du. 6:00-ig
A szakvásár honlapja: www.messe-tulln.at

Belépődíjak:
Felnőttek:                                 15,00 euró
Csoportok (20 vagy több fő), nyugdíjasok és diákok:     11,00 euró
6 és 15 év közötti gyermekek:                  3,00 euró
6 éves korig a belépés ingyenes
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.