OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 14., szerda 12:00

A Jam City és a Disney több évre szóló mobiljáték-fejlesztési megállapodás megkötéséről adott hírt (1. rész)
    Los Angeles, 2018. november 14., szerda (Business Wire/OTS) - A Jam City egy sor új mobiljátékot fejleszt ki a Pixar és a Walt Disney Animation Studios szellemi tulajdonát képező globális, ikonikus karakterek és történetek alapján, és a tulajdonába kerülnek a népszerű Disney Emoji Blitz mobiljáték kiadási jogai is - A mobil szórakoztatás egyik vezető cége, a Jam City ma bejelentette, hogy több évre szóló mobiljáték-fejlesztési megállapodást kötött a Disney-vel, amelynek értelmében a Jam City tulajdonába kerülnek a Disney mobiljátékával, a népszerű Disney Emoji Blitz kapcsolatos kiadási jogok. A Disney Glendale Games Studiójának alkalmazottai szintén átkerülnek a Jam City-hez, és a továbbiakban a Jam City csapatának tagjaként kezelik és fejlesztik tovább a Disney Emoji Blitz játékot. A Jam City továbbá jogot nyer a Pixar és a Walt Disney Animation Studios ikonikus karakterein és történetein alapuló új mobiljátékok kifejlesztésére. Az első játék, amelyet a tervek szerint az együttműködés keretében a Jam City és a Disney el fog készíteni, a Disney Animation Jégvarázs (Frozen) sorozatán alapul.

    "A Jam City nagyon büszke arra, hogy együtt dolgozhat a Disney-vel" - mondta el Chris DeWolfe, a Jam City társalapítója és vezérigazgatója. "A Disney nagyhatalomnak számít olyan karakterek és márkák létrehozása terén, amelyek az elmúlt évtizedekben a rajongók több generációjának is kedvenceivé váltak. A Jam City tulajdonát képező ikonikus szórakoztatási szellemi termékeknek köszönhetően cégünk a mobil szórakoztatási ágazat egyik vezető vállalatává nőtte ki magát, és így ideális partner egy sor új, a Disney franchise-ain alapuló mobiljáték kifejlesztéséhez."

"Bár a Disney Animation és a Pixar filmjeihez kapcsolódó játékokra vonatkozó licenceink száma az utóbbi évben növekedett, és a vezető játékfejlesztők közül többen is dolgoznak cégünk alkalmazottjaként Disney játékok kifejlesztésén, a Jam City-vel most kötött megállapodás ígéretes hosszú távú lehetőséget kínál mobiljáték-ágazatunk számára, és számos előnyt a Disney és a Pixar filmjeihez kapcsolódó játékok jövőbeli fejlődése tekintetében" - nyilatkozta Kyle Laughlin, a Disney Games and Interactive Experiences divíziójának rangidős elnökhelyettese. "Alig várjuk, hogy láthassuk, hogyan fejleszti tovább a Jam City és a Disney Emoji Blitz-et eredetileg létrehozó hihetetlenül tehetséges csapat a már eleve rendkívül népszerű játékot és franchise-t, és hogyan használja fel a Jam City globális hálózatát és szakértelmét az újonnan megjelenő Disney filmeken alapuló sikeres, hosszú távon is keresett mobiljátékok kidolgozásához."

A Disney Emoji Blitz játékban a játékosok több száz Disney Animation, Pixar és Star Wars emojit gyűjthetnek össze és párosíthatnak. A játékosok díjakat nyerhetnek el, küldetéseket teljesíthetnek és felfedezhetnek a Pixar Toy Story - Játékháború, a Disney Animation Rontó Ralph (Wreck-It Ralph) és Mikiegér és barátai (Mickey Mouse & Friends) filmjein és a Disney filmek gonosz karakterein alapuló új emojikat, és számos további kaland is várja őket. A Disney Emoji Blitz egy egyedi emojigyűjtési rendszer és egy élvezetes match-3 játék (három egyforma dolog megtalálása és összekapcsolása) ötvözetének köszönhetően különleges játékélményt kínál a játékosok számára.

A Disney Emoji Blitz az App Store és a Google Play internetes áruházból egyaránt letölthető. A Jam City és a Disney által az együttműködés keretében készített további ingyenes mobiljátékok szintén világszerte elérhetők lesznek az App Store-ban és a Google Play-en.

Amit a Jam City-ről tudni kell…

A Jam City a mobil szórakoztatási ágazat egyik vezető cége, amely egyedi és rendkívül élvezetes, a globális fogyasztók széles körében igen nagy népszerűségnek örvendő mobiljátékok fejlesztésével foglalkozik. A Jam City-t 2009-ben hozta létre a MySpace társalapítója és vezérigazgatója, Chris DeWolfe és a 20th Century Fox korábbi ügyvezetője, Josh Yguado. Az egyik legkreatívabb játékfejlesztői gárdával rendelkező Jam City volt a megalkotója a legnagyobb bevételt hozó és legidőtállóbb közösségi játékfranchise-ok közül jó néhánynak, köztük például a Cookie Jam-nek (amely a Facebookon "Az év játéka" címet nyerte el) és a Panda Popnak. A ma már Hollywood kedvenc stúdiójának számító Jam City neve fémjelez számos, a szórakoztatóipar ikonikus márkájára (Harry Potter karaktere, a Családos csóka (Family Guy), a Marvel Bosszúállók filmjének szereplői) épülő rendkívül népszerű, vonzó, érdekes és ötletgazdag mobiltelefonos játékot. A Jam City központja Los Angeles-ben található, és több városban (San Francisco, San Diego, Bogota és Buenos Aires) is működtet stúdiókat. A Jam City csapata jól ismert kreativitásáról és kulcsfontosságú területeket érintő számos újításáról, ideértve a narrációt, az adattudományt és a célközönségre vonatkozó adatgyűjtést. (folyt.)



2018. november 14., szerda 12:00

A Jam City és a Disney több évre szóló mobiljáték-fejlesztési megállapodás megkötéséről adott hírt (2. rész)
    Los Angeles, 2018. november 14., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Disney Parks, Experiences and Consumer Products-ról tudni kell…

A Disney Parks, Experiences and Consumer Products a The Walt Disney Company (NYSE:DIS) egyik divíziója, amely a varázslatos Disney filmeket, karaktereket és franchise-okat a családok és a rajongók mindennapos életének részévé téve életre szóló élményeket és emlékeket nyújt a nagyközönség számára. A divízió idegenforgalmi és szabadidős tevékenységekkel foglalkozó egysége hat ikonikus üdülőközpontot működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában és egy luxuskategóriás tengerparti családi üdülőt Hawaiin, prémiumkategóriás hajóutakat és népszerű üdülőjog-programot kínál, továbbá a nevéhez fűződik egy vezetett családi kalandtúrákra szakosodott díjnyertes vállalkozás is. A Disney globális fogyasztói termékeket forgalmazó egysége a felelős a világszinten is vezető licencforgalmazási tevékenységek végzéséért és hozzá tartozik a világ legnagyobb, gyermekeknek szóló kiadványokat megjelentető kiadóháza, a szerte a világon megtalálható Disney üzletek, valamint a shopDisney e-kereskedelmi platform. A Disney Parks, Experiences and Consumer Products által kínált élmények többségét a divízió Walt Disney Imagineering elnevezésű innovációs leányvállalat fejleszti ki, amely a szórakoztató parkoktól kezdve az interaktív játékokig a szegmens összes világszínvonalú termékének és szolgáltatásának felügyeletéért felelős.

Kapcsolat:
Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
vagy
Disney
Amanda Gonzalez, 415-623-1159
amanda.gonzalez@disney.com

Forrás: Jam City

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.