OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 28., szerda 14:00

A Jam City megvásárolta a Bingo Popot a Uken Games-től, így globális tevékenységi köre már Torontóra is kiterjed (1. rész)
    Los Angeles, 2018. november 28., szerda (Business Wire/OTS) - A mobil szórakoztatás egyik vezető cége, a Jam City ma bejelentette, hogy megvásárolta a Uken Games-től a világ egyik legnépszerűbb mobilos bingó játékát, a Bingo Popot. A veterán Bingo Pop csapat csatlakozik a Jam City gárdájához, és a Jam City új torontói stúdiójából továbbra is ellátja a játék kezelésével kapcsolatos feladatokat. A vételi ügylet részleteit nem hozták nyilvánosságra.

    "Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Jam City gyors globális terjeszkedését az egyik legnépszerűbb bingó játék megvásárlásával folytathattuk, melynek eredményeként az azt kezelő tehetséges csapat is hozzánk kerül" - mondta el Chris DeWolfe, a Jam City társalapítója és vezérigazgatója. "Ennek az ügyletnek köszönhetően a világ egyik leggyorsabban növekvő és legizgalmasabb technológiai piacán dolgozó legjobb kreatív szakemberek közül számos tehetséges fejlesztő kerül a Jam City-hez. Nagy várakozással nézünk a Jam City új, rendkívül hozzáértő torontói csapatával való közös munka elé, amelynek során még dinamikusabbá tesszük majd a Bingo Pop működését, új, innovatív játékokat fejlesztünk ki és kiemelkedően szórakoztató élményeket biztosítunk a mobiljátékok rajongóinak."

Rangos egyetemeinek, az univerzális egészségügyi ellátásnak, a kedvező lakásáraknak és bérleti díjaknak és sokszínű közösségeinek köszönhetően Kanada egyre népszerűbbé válik a vezető játékfejlesztő szakemberek, mérnökök, tervezők és művészek körében szerte a világon, és egyedül Torontóban és Ontario tartományban több mint 35000 diák vesz részt digitális játékokkal kapcsolatos programokban. "A Jam City nagy izgalommal várja, hogy kiaknázhassa a régió bőséges human erőforrásait, és kiterjessze tevékenységét erre a pezsgő élettel teli városra, ahonnan számos újdonság és irányzat indult már hódító útjára" - tette hozzá DeWolfe úr.

"Rendkívül büszkék vagyunk a Bingo Pop csapatának munkájára, melynek köszönhetően a játék a mobilos bingó játékok kategóriájának egyik vezetőjévé vált. Biztosak vagyunk abban, hogy a Jam City-nél minden feltételt rendelkezésre fog állni a Bingo Pop és az azt kezelő tehetséges szakemberek számára ahhoz, hogy a játék még népszerűbbé válhasson" - fejtette ki Chris Ye, a Uken Games társalapítója és vezérigazgatója. "Az ügylet lehetővé teszi számunkra, hogy ikonikus kvízjátékaink további sikereinek biztosítására összpontosíthassuk erőfeszítéseinket, és új játékfranchise-okat ismertethessünk meg a játékosokkal szerte a világon. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy további alkalmazottakat vegyünk fel és biztosítsuk a torontói irodánk globális játékfejlesztő központként való további működtetéséhez szükséges forrásokat."

A Bingo Popot a Jam City nem sokkal azt követően vásárolta meg, hogy hírt adott egy, a Disney-vel kötött több éves partnerségi megállapodásról.

Amit a Jam City-ről tudni kell…

A Jam City a mobil szórakoztatási ágazat egyik vezető cége, amely egyedi és rendkívül élvezetes, a globális fogyasztók széles körében igen nagy népszerűségnek örvendő mobiljátékok fejlesztésével foglalkozik. A Jam City-t 2009-ben hozta létre a MySpace társalapítója és vezérigazgatója, Chris DeWolfe és a 20th Century Fox korábbi ügyvezetője, Josh Yguado. Az egyik legkreatívabb játékfejlesztői gárdával rendelkező Jam City volt a megalkotója a legnagyobb bevételt hozó és legidőtállóbb közösségi játékfranchise-ok közül jó néhánynak, köztük például a Cookie Jam-nek (amely a Facebookon "Az év játéka" címet nyerte el) és a Panda Popnak. A ma már Hollywood kedvenc stúdiójának számító Jam City neve fémjelez számos, a szórakoztatóipar ikonikus márkájára (Harry Potter karaktere, a Családos csóka (Family Guy), a Marvel Bosszúállók filmjének szereplői) épülő rendkívül népszerű, vonzó, érdekes és ötletgazdag mobiltelefonos játékot. A Jam City központja Los Angeles-ben található, és több városban (San Francisco, San Diego, Bogota és Buenos Aires) is működtet stúdiókat. A Jam City csapata jól ismert kreativitásáról és kulcsfontosságú területeket érintő számos újításáról, ideértve a narrációt, az adattudományt és a célközönségre vonatkozó adatgyűjtést.

Amit a Bingo Pop-ról tudni kell…

A 2012-ben kiadott Bingo Pop gyakorlatilag megjelenése óta az egyik legkedveltebb mobilos bingó játék a világon. A játék egy ingyenes, klasszikus bingó játék, amely jelentős főnyereményeket, izgalmas, pörgős, élményteli játékmenetet, különleges bónuszokat és egyéb érdekességeket (köztük emlékezetes karaktereket és egyedi közösségi funkciókat) kínál. A Bingo Pop világszerte elérhető az App Store-ban és a Google Play áruházban.(folyt.)



2018. november 28., szerda 14:00

A Jam City megvásárolta a Bingo Popot a Uken Games-től, így globális tevékenységi köre már Torontóra is kiterjed (2. rész)
    Los Angeles, 2018. november 28., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Uken Games-ről tudni kell…

A Uken játékait a világ minden táján szeretik az emberek. A Who Wants To Be A Millionaire? (Legyen Ön is Milliomos!) és a Jeopardy! World Tour (Mindent vagy Semmit! Világkupa) a két legnépszerűbb kvízjáték, amelyekkel szerte a világon minden hónapban több millióan játszanak. Mi a Ukennél adatvezérelt módszereket alkalmazó tervezőknek, technológusoknak és művészeknek tartjuk magunkat, akik a fejlesztést a visszajelzések és az adatok alapján közösen végezve olyan dinamikus játékmenetet alakítanak ki a játékok minden egyes fázisában, amely maradéktalanul leköti a közönségünk figyelmét, és felkelti bennük a játék folytatásának vágyát. Mi komolyan vesszük a szórakoztatást. A Ukenről további információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.uken.com.

A szerkesztő megjegyzése:
A Bingo Pop-ra vonatkozó információk (ideértve a legújabb játékismertető videót) letöltéséhez kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://app.box.com/v/JamCity-UkenGamesAcquisition.

Kapcsolat:
Jam City
Sarah Ross
310-924-1404
sarahr@jamcity.com

ONE PR Studio (a Jam City képviseletében az Amerikai Egyesült Államokban)
Kjell Vistad
Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Uproar PR a Uken Games képviseletében
Brianna Hayes
321-236-0102 x237
bhayes@uproarpr.com

Forrás: Jam City

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.