OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 5., szerda 12:04

A Diligenthez tartozó Blueprint OneWorld és a CSC új partnerségi megállapodása révén a jövőben egyetlen szolgáltatási csomagként lesznek elérhetők a két cég globális entitásmenedzsment és kézbesítési megbízotti szolgáltatásai (1. rész)
    New York, 2018. december 5., szerda (Business Wire/OTS) - A Diligenthez tartozó Blueprint OneWorld és a CSC új partnerségi megállapodása révén a jövőben egyetlen szolgáltatási csomagként lesznek elérhetők a két cég kategóriájukban a legjobbnak számító globális entitásmenedzsment és kézbesítési megbízotti szolgáltatásai - A Diligent ma bejelentette, hogy Blueprint® OneWorld termékének továbbfejlesztése érdekében egyesíti erőit a globális kézbesítési meghatalmazotti/hivatalos képviselői (Registered Agent) szolgáltatásokat nyújtó, piacvezető CSC-vel, melynek eredményeként technológiáik integrációja révén kategóriájában a legjobb globális entitásmenedzsment-megoldást tud majd kínálni a hatékonyabb entitásmenedzsmentet igénylő szervezetek számára.

    Manapság, amikor a különféle szabályozások egyre bonyolultabbá és szövevényesebbé válnak, a jogi és compliance szakembereknek olyan globális entitásmenedzsment technológiát és kapcsolódó szolgáltatásokat egyaránt biztosító, kombinált eszközökre van szükségük, amelyek növelik munkájuk hatékonyságát, biztosítják a jogi és szabályozási előírásoknak való megfelelést és eredményesen csökkentik a kockázatokat. A két cég újonnan létrejött együttműködése lehetővé teszi, hogy a Blueprint OneWorld szoftver és a CSC kézbesítési meghatalmazotti szolgáltatásainak ötvözése révén egy olyan terméket kínálhassanak ügyfeleiknek, amely megfelel mindezeknek az igényeknek.

"Arra törekszünk, hogy az általunk kínált megoldások révén növelhető legyen a hatékonyság és a megfelelés szintje, és ugyanakkor csökkenthetőek legyenek a kockázatok és a szervezetek sérülékenysége" - magyarázta Liam Healy, a Blueprint OneWorld rangidős elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója. "A CSC szolgáltatásai a kézbesítői meghatalmazotti szolgáltatások terén az arany standardnak számítanak, és ez a partnerségi megállapodás nagyszerű lehetőség számunkra arra, hogy egy egyedülállóan értékes és igen sok területet lefedő, integrált megoldást kínálhassunk ügyfeleinknek."

A Blueprint OneWorld és a CSC együttműködésük során egy olyan integrált megoldást dolgoznak ki a globális entitásmenedzselő és kézbesítési meghatalmazotti szolgáltatásaik közti adatmegosztás biztosítására, amelynek eredményeként ügyfeleiknek három kulcsfontosságú előnyt tudnak majd kínálni:
1. Validált adatok és dokumentumok gyorsabb feltöltése;
2. Pontosabb adatok és folyamatos adatszinkronizáció; valamint
3. Megnövekedett operatív hatékonyság egy olyan megoldásnak köszönhetően, amely egyesíti magában a kategóriájukban a legjobb szolgáltatásokat és a legmodernebb technológiát.

"Ez a Diligent Blueprint OneWorld termékét és a CSC képviselői megbízotti szolgáltatásait összefogó együttműködés gyökeres változásokat eredményezhet azokban a módszerekben, amelyeket a különféle szervezetek alkalmazhatnak a nagyobb hatékonyság elérése, az előírásoknak való fokozottabb megfelelés biztosítása és a kockázatok csökkentése céljából" - fejtette ki Teresa Kennedy, a World Fuel Services Legal Entity egységének igazgatója. "Úgy vélem, a két cég az együttműködésnek köszönhetően nagy segítségére lesz a vállalatoknak az Amerikai Egyesült Államok államaiban a vállalati nyilvántartások, vállalati dokumentumok és adatok kezelése, a társasági titkári feladatok ellátása, új telephelyek létrehozása, engedélyek és egyéb tanúsítványok megújítása, tevékenységek megszüntetése és számos hasonló eljárás lefolytatása terén."

A biztonságot prioritásként kezelő partnerek közös erőfeszítéseinek köszönhetően ügyfeleik egy olyan terméket kapnak majd kézhez, amellyel más eszközök igénybe vétele nélkül végezhetnek számos magas szintű tevékenységet, és mivel a döntéseket sokkal pontosabb adatok alapján tudják meghozni, jelentősen hatékonyabbá válik a vállalatirányítás. Továbbá a két cég együttes globális piaci jelenléte révén jövőbeli és meglévő ügyfeleiknek olyan egyedi igényeknek megfelelően kialakított entitásmenedzsment-megoldásokat tudnak biztosítani, amelyek megfelelnek az ügyfél vállalata méretének, költségvetésének és a földrajzi elhelyezkedéséből eredő sajátosságainak.

"A CSC-t már több mint 115 éve előszeretettel választják szolgáltatóként a Fortune 500® listán szereplő vállalatok biztonságos, megbízható és hiteles entitásmenedzsment szolgáltatásaiért" - mondta el Jennifer Kenton, a CSC globális értékesítési tevékenységekért felelős rangidős elnökhelyettese. "Nagy várakozással tekintünk a Diligenttel való együttműködés elé, melynek eredményeként lehetővé tehetjük ügyfeleik számára, hogy zökkenőmentesen beépítsék kulcsfontosságú entitásmenedzsment adataikat a Blueprint® OneWorldbe, miközben biztosítjuk számukra azokat a díjnyertes szolgáltatásokat, amelyekről híresek vagyunk.(folyt.)



2018. december 5., szerda 12:05

A Diligenthez tartozó Blueprint OneWorld és a CSC új partnerségi megállapodása révén a jövőben egyetlen szolgáltatási csomagként lesznek elérhetők a két cég globális entitásmenedzsment és kézbesítési megbízotti szolgáltatásai (2. rész)
    New York, 2018. december 5., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Diligentről tudni kell…

A Diligent kimagasló minőségű, biztonságos vállalatirányítási és együttműködési megoldásokat biztosít igazgatótanácsok és vezető vállalati tisztviselők számára. Mintegy 90 országban, mind a hét kontinensen, több mint 12000 ügyfél használja a Diligent megoldásait igazgatótanácsi dokumentumok és adatok biztonságos továbbítására és kiküldésére, integrált compliance tevékenységek támogatására, igazgatósági értékelések készítésére és entitásmenedzsment céljára. A cég által biztosított Governance Cloud az egyetlen olyan megoldás, amely megfelel a piacvezető szervezetek egyre szerteágazóbb vállalatirányítási feladatainak ellátására. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: diligent.com.

Amit a CSC-ről tudni kell…

A CSC tudásalapú megoldásokat biztosít az üzleti életciklus mindegyik fázisához, segítve a cégeket leányvállalatok, szervezetek létrehozásában, a szabályozási és jogi előírásoknak való megfelelőség biztosításában, ügyleteik végrehajtásában, ingatlanvásárlásban és -eladásban, összeolvadások és felvásárlások és egyéb vállalati tranzakciók lefolytatásában az Amerikai Egyesült Államokban és több száz nemzetközi helyszínen. Cégünk ügyfelei közé tartozik jó néhány a világ legnagyobb bankjai és kereskedelmi hitelintézetei közül, amelyeket hatékonyan támogatunk zálogportfóliójuk kockázatainak csökkentésében, illetve ügyleti átfutási idejük lerövidítésében, és biztonságos feltételeket biztosítunk számukra pénzügyi feladataik végzéséhez. Továbbá ügyfeleink rendelkezésére állunk biztonságos ingatlanforgalmazási dokumentumok készítését és nyilvántartását szolgáló megoldásokkal is. Cégünket megbízható partnerének tekinti a Fortune 500® listán szereplő cégek 90%-a, mintegy 10000 ügyvédi iroda és több mint 3000 pénzügyi szervezet. Vállalatunk székhelye 1899 óta a Delaware állambeli Wilmington (USA), de szolgáltatásainkkal és termékeinkkel a világ bármely részén ügyfeleink rendelkezésére állunk, mivel olyan szakembereket alkalmazunk, akik mélyreható tudással rendelkeznek minden olyan ágazatot illetően, amelyben az általunk kiszolgált vállalatok tevékenykednek.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181204005227/en/

Kapcsolat:
Diligent Corporation:
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Forrás: Diligent

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.