OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. december 14., péntek 14:46

Jótékony gyűjtés a Budai Gyermek Epilepszia Centrum javára
    Budapest, 2018. december 14., péntek (OTS) - A Gróf Széchenyi Család Alapítvány idén első alkalommal, adománygyűjtési évet indít.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20181214_001.JPG

A támogatást a Budai Gyermekkórház Gyermek Epilepszia - Neurológiai Központ javára indítja, melynek vezetője dr. Altmann Anna főorvosnő.

A társadalmilag kevésbé látótérbe helyezett egészségügyi szakterület felé kevés figyelem összpontosul. Ezért választotta az alapítvány a Budai Gyermekkórház Epilepszia Szakambulancia részlegét.

A gyűjtést többféle vizsgálati eszköz és a mindennapi betegellátás nélkülözhetetlen gyógyászati anyagainak megvásárlására kezdeményezzük, mint például a Video felvevő és leletező monitoring készülék.

Ez a gép 24 órán keresztül figyeli az agy tevékenységét és pontos adattal szolgál az agy egynapi állapotáról. Jelenleg ebből a készülékből mindössze egy darab áll rendelkezésre, amely elavult. Egy beérkező eset megvizsgálására a legoptimálisabb az lenne, ha azonnal, helyben mérhetők lennének ezek az adatok, hogy tájékozódni lehessen, milyen irányba vizsgáljuk tovább, ha szükséges a gyermeket. A készülék otthoni felhelyezésére pedig 2-3 hónapos várólista van - amely a fent leírtak miatt szintén nem optimális.

     Az orvosi eszköz neve:
     "Video-EEG felvevő és leletező egység"
     Ára: 8.102.600 Ft
     Alapítvány adományozási számlaszáma:
     OTP Bank 11713081-20013530

Az adománygyűjtés 2018. december 14-én indul és egy éven keresztül van lehetőség a támogatások elküldésére a Gróf Széchenyi Család Alapítvány bankszámlájára.

A Vörösmarty téri téli fesztivál programjai, üzenete: hagyomány, ünnep, kereszténység és a családi értékek ápolása a karácsony előtti várakozást szeretné valódi ünneppé tenni. Az adventi időszakban, a hagyományokhoz híven, az idén is több karitatív szervezetet hívott meg a szervező BFTK, akik folyamatosan mutatkoznak be a vásár karitatív faházában.

2018. december 14-20. között a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, valamint a Rotary Club Budapest részére lehet adakozni a vásár - színpad melletti - karitatív faházában.

Karitatív faház: https://www.budapestinfo.hu/hu/karitativ-szervezetek.

A támogatás első napját egy sajtótájékoztatóval nyitották meg a Vörösmarty téri Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár helyszínén. A sajtómegnyitón Bán Teodóra a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője mondott köszöntőt, majd dr. Mónus József - harci íjász és távlövő hatszoros világbajnok, huszonötszörös világrekorder és 189 aranyérem címvédője - felajánlotta a 2017-es török Kakhramanmaras városban 700 lövő részvételével lezajlott verseny győztes belövő íját jótékony célú árverésre. Az íjra 2018. december 17-étől 2019. március 15-éig lehet licitálni a Gróf Széchenyi Család Alapítvány Facebook oldalán és hivatalos weboldalán. https://www.facebook.com/pg/szechenyicsalad/posts/

Bővebb információ: https://www.budapestinfo.hu/hu/jotekony-gyujtes-a-budai-gyermek-epilepszia-centrum-javara
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.