OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 28., péntek 09:54

Kern András sztárhéttel köszönti az új évet az M3 csatorna
    Budapest, 2018. december 28., péntek (OTS) - Nevetésben gazdag, vidám új esztendőt kíván az M3! A retrócsatorna 2019. első hetében Kern Andrást állítja műsorainak fókuszába. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 1962-ben, 14 évesen tűnt fel a Ki Mit Tud?-on és azóta is komolyan veszi Karinthy Frigyes tézisét, miszerint a viccben nem ismer tréfát.

        Január 1-jén, kedden a Kern-showban 21.40-től paródiákat, dalokat és jeleneteket láthatnak a művész előadásában. Szerdán 19.10-től a Kedvenceink újra című műsort, 21.05-től a Mókatárban A késdobáló című jelenetet, 21.30-tól pedig a Szakíts helyettem című tévéfilmet láthatják. Csütörtökön 19.10-től a Mókatárban a Ki Mit Tud? 1962-es felvételét, Kern András és Pintér Gábor nagysikerű paródiáját láthatják. 19.25-től a Nekem ezek mesélhetnek című műsort, 21.10-től az Ötcsillagos találkozásokat, 21.45-től pedig a Csalással nem! című tévéjátékot láthatják. Pénteken 19.10-től a Lehetetlen? című műsorban, 21.20-tól a Retrock című zenés műsorban, 21.45-től pedig a Csillagűzött szeretőben tűnik fel a művész. Szombaton 14.20-tól az Aranyoskáim - Igaz mesék Salamon Béláról című tévéjáték első részét, 18.25-től a Poénról - poénra című szórakoztató műsort, 19.15-től pedig az Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam című tévéjátékot tűzi műsorára a csatorna. Vasárnap 20.20-tól a Saroküzletet, 21.50-tól pedig a Sztracsatella című játékfilmet vetíti az M3.
     M3: Az érték érték marad!

     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.