OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 17., csütörtök 12:07

A TurbineAero, Inc. bejelentette, hogy felvásárolta a Triumph Group segédhajtómű alkatrész javító üzletágát
    Chonburi, Thaiföld, 2019. január 17., csütörtök (Business Wire/OTS) - A The Gores Group portfóliójába tartozó TurbineAero ma bejelentette, hogy felvásárolta a Triumph Aviation Services Asia, Ltd. APU- (Auxiliary Power Unit [segédhajtómű]) alkatrészjavító üzletágát (a továbbiakban "RPL").

    Az üzletág akvizíciója révén a segédhajtómű-alkatrészjavító egység a TurbineAero ázsiai telephelyén működő APU Systems MRO létesítmény részévé válik, melynek eredményeként bővül a létesítmény kapacitása, javulnak az átfutási idők és további költségcsökkentések válnak lehetővé.

Az egység azonnali hatállyal integrálásra kerül a TurbineAero új ázsiai, thaiföldi, körülbelül 7500 négyzetméteres alapterületű létesítményébe, amely mintegy 250 alkalmazottat foglalkoztat, és repülőgép-alkatrészek és rendszerek magas technológiai színvonalú tesztelését, karbantartását, javítását és felújítását (ideértve segédhajtóművek karbantartását, javítását és felújítását [APU MRO {APU maintenance, repair and overhaul}] és a gépben cserélhető egységek [LRU {line replaceable unit}] és APU-alkatrészek javítását) végzi nemzetközi ügyfeleink számára.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az APU alkatrészjavító technológia hozzáadásra kerül meglévő APU Systems MRO kapacitásainkhoz. Ez az akvizíció részét képezi cégünk APU MRO tevékenységek fejlesztésére irányuló erőfeszítéseinek, és lehetővé teszi számunkra, hogy kibővített értéknövelt szolgáltatásokat biztosítsunk nemzetközi ügyfeleink számára" - fejtette ki Peter Gille, a TurbineAero Repair-Asia alelnöke és vezérigazgatója. "A felvásárlás egyértelmű bizonyítéka a TurbineAero által az utóbbi két évben elért növekedésnek, és egyben a thaiföldi repülőgépipar fejlődésének is, amelynek cégünk is részese."

"Nagy izgalommal várjuk a Triumph Csoport APU alkatrész javítási egységének felvásárlására irányuló ügylet lezárását. Ez az akvizíció tovább növeli versenyelőnyünket, és lehetővé teszi a TurbineAero folyamatosan bővülő thaiföldi csapata számára, hogy első rangú MRO szolgáltatásokat nyújtson a régió növekvő légiflottái számára" - nyilatkozta Robert Wilson, a TurbineAero Inc. vezérigazgatója.

Amit a TurbineAero, Inc.-ről tudni kell…
A TurbineAero, melynek székhelye Arizona államban, Chandler városában található, a repülőgépipari ágazat egyik vezető APU MRO szolgáltatója. A cég átfogó, rugalmas és megbízható megoldásokat biztosít a globális repülőgépipar szereplői számára. A TurbineAero, amely a világviszonylatban a legnagyobbnak számító, független APU MRO szolgáltató, segédhajtóművek és tartozékaik javításával, értékesítésével, bérbeadásával, tesztelésével és tanúsításával foglalkozik. A TurbineAero jelenleg négy telephellyel rendelkezik: három üzleti egység az arizonai Phoenix közelében található, a negyedik pedig Thaiföldön, Bangkoktól nem messze. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.turbineaero.com!

Amit a The Gores Groupról tudni kell…
Az 1987-ben Alec Gores által alapított The Gores Group globális befektető cég, amely elsősorban különféle olyan vállalatokkal való partneri viszony kialakítására fókuszál, melyek alkalmasak a vállalat széles körű iparági ismereteiből, több évtizedes tapasztalataiból és rugalmas tőkebázisából eredő előnyök kiaknázására. A cég több mint 30 éves tevékenysége során mélyreható szakmai tudást halmozott fel, és elkötelezett az általa támogatott vállalatok fejlesztése és az azok vezetői csapatával együttműködve elérhető értékteremtés iránt. A The Gores Group központja Los Angelesben található és irodákat működtet Connecticut állambeli Greenwich-ben és Colorado államban, Boulder városában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.gores.com!

Kapcsolat:
További információkért a TurbineAero-ról kérjük, lépjen érintkezésbe kapcsolattartónkkal:
Lisa Gates
Global Communications & Marketing Specialist, TurbineAero
(480) 824-2700
lisa.gates@turbineaero.com

További információkért a The Gores Groupról kérjük, lépjen érintkezésbe kapcsolattartónkkal:
Jennifer Kwon Chou
Managing Director, The Gores Group
(310) 209-3010
jchou@gores.com

Forrás: TurbineAero

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.