OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 24., csütörtök 10:16

A Papa John's Marvin Boakye-t nevezte ki a cég HR vezetőjévé
    Louisville, Kentucky állam, USA , 2019. január 24., csütörtök (Business Wire/OTS) - A világ egyik legnagyobb pizzakiszállító cége, a Papa John's International, Inc., (NASDAQ: PZZA) ma bejelentette, hogy Marvin Boakye-t nevezte ki a cég humán erőforrásokért felelős vezetőjévé. Marvin Boakye tagja lesz a Papa John's ügyvezetőségének, és Steve Ritchie elnök-vezérigazgatónak tartozik beszámolással.

    Marvin Boakye több mint 20 évre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik a humán erőforrások kezelése terén, és mélyreható ismeretekkel bír a változásmenedzsment és a kulturális átalakítás terén is. Számos HR vezetői pozíciót töltött be az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és Latin-Amerikában tevékenykedő különféle társaságoknál. Marvin Boakye a Papa John's-hoz való csatlakozása előtt annak a Texas államban, San Antonióban működő Andeavor olajipari vállalatnak a humán erőforrásokért felelős elnökhelyettese volt, amelyet nemrégiben felvásárolt a Marathon Petroleum. Az Andeavornál végzett munkát megelőzően Marvin Boakye a ma már a Bell Canada részét képező MTS Allstream távközlési vállalat HR vezetőjeként tevékenykedett, korábban pedig humán erőforrás vezetői pozíciókat töltött be a Goodyearnél, a Pulte Groupnál és a The Home Depot-nál.

"Boakye szakértelme hozzásegít minket, hogy folyamatosan továbbfejlesszük a Papa John's-t, és így az egyre jobb munkahellyé váljon 120000 fős alkalmazottakból és franchise keretében foglalkoztatott munkavállalókból álló csapatunk számára" - mondta el a Papa John's elnök-vezérigazgatója, Steve Ritchie. "A HR vezetői pozíció betöltésére alkalmas személyek keresése során célunk az volt, hogy egy olyan, tehetségfejlesztésben tapasztalt szakembert találjunk, aki rendelkezik a szervezeti átalakítások levezénylésére vonatkozó szakértelemmel is. Boakye eddigi munkája során elismerésre méltó sikereket ért el, és fontos szerepet szánunk neki a Papa John's növekedési stratégiájának megvalósításában, különösen az Észak-Amerikán kívüli piacokon végzett üzleti tevékenységünk bővítésében."

Boakye kulcsfontosságú vezetői szerepet fog játszani a vállalat tehetséggondozási stratégiájának végrehajtásában, melynek keretében irányítani fogja a humán erőforrások kezelését, felügyeli a javadalmazási és juttatási programokat, valamint a munkaerő-képzési és -fejlesztési tevékenységet. Boakye Bob Smith utódja lesz, aki a humán erőforrásokért felelős rangidős elnökhelyettesként a vállalatnál végzett 15 éves munka után 2018 augusztusában nyugdíjba vonult.

Amit a Papa John's-ról tudni kell…

A Papa John's International, Inc. (NASDAQ: PZZA), melynek központja az amerikai egyesült államokbeli Louisville városában (Kentucky állam) található, a világ harmadik legnagyobb pizzakiszállító vállalata. 2018-ban az amerikai fogyasztói elégedettségi indexbe (American Customer Satisfaction Index [ACSI]) tartozó amerikai pizza-étteremláncok közt a fogyasztói vélemények alapján a Papa John's az 1. helyen állt a termék- és szolgáltatási minőség terén. Az utóbbi 19 évből 17 évben a fogyasztók a Papa John's-t ítélték a legjobbnak az ügyfélelégedettség kategóriában az amerikai fogyasztói elégedettségi indexbe (American Customer Satisfaction Index [ACSI]) tartozó amerikai pizza-étteremláncok közül.

A vállalatra vonatkozó további információkért vagy online pizzarendelés céljából kérjük, látogasson el a Papa John's honlapjára (www.papajohns.com).

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190123005518/en/

Kapcsolat:
Madeline Chadwick
Vice President of Communications
(O) 502.261.4189
Madeline_Chadwick@papajohns.com

Forrás: Papa John's International, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.