OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. február 6., szerda 13:47

A SAXUM Corporate Finance Zrt. csatlakozott a Corporate Finance International (CFI) nemzetközi tanácsadói hálózatához
    Budapest, 2019. február 6., szerda (OTS) - A hazai tanácsadói piac elismert szereplője, a SAXUM Corporate Finance Zrt. több, mint 100 sikeres tranzakció lebonyolítását követően, most egy újabb mérföldkőhöz érkezett el. 2019. február 1-jétől új néven: CFI Hungary Zrt.-ként folytatja tovább tevékenységét, a Corporate Finance International (CFI) nemzetközi tanácsadói hálózat tagjaként.

    "Az elmúlt években főként Magyarországra koncentráltunk, de most úgy éreztük, hogy ezzel a háttérrel és komoly tapasztalattal a hátunk mögött ideje egy nagyobb lépést tenni a nemzetközi piacok felé." - mondja Ézsöl Gábor a cég egyik alapító ügyvezető partnere.

"Kinőttük a hazai piacot, emiatt belekezdtünk egy regionális terjeszkedésbe. Ebben a folyamatban van nagy segítségünkre a CFI csoport nemzetközi hálózata, amely 21 országban van jelen több mint 200 tanácsadóval, és különösen nyugat-európai vonalon erős." - tette hozzá Fekete Márk a cég partnere.

A CFI hálózatába történő integráció részeként a már bejáratott SAXUM Corporate Finance Zrt. cégnév is megváltozik: 2019. február 1-jétől CFI Hungary Zrt-ként folytatja tovább a cég a működést.

A Corporate Finance International (CFI) Group-ot 2006-ban alapította a csoport holland, német, svájci és amerikai tagtársasága, azzal a céllal, hogy egy együttműködési platformot építsenek Európa és Észak-Amerika határokon átnyúló M&A tranzakcióinak támogatására. Azóta a csoport folyamatosan növekszik és most már 21 országban van jelen Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában.

"Két évvel ezelőtt léptünk először kapcsolatba a CFI hálózatával. Már rögtön az elején világossá vált számunkra, hogy hasonló jövőképben gondolkozunk és hasonló értékeket vallunk. Így nem volt kérdés, hogy amint teljes jogú tagokká váltunk elkezdtük az integrációs folyamatot, aminek betetőzését a névváltozásunk is tükrözi" - mondta Fekete Márk. "Ez növeli többek között azon képességünket, hogy a hazai és régióban lévő vállalatok tulajdonosai számára megfelelő nemzetközi befektető partnert találjunk" - tette hozzá.

"A CFI csoport részéről a SAXUM belépése egy nagy lökést adott a szervezetnek. Közös céljaink és ambícióink vannak, és meggyőződésünk, hogy együtt erősebbek vagyunk nemzetközi téren" - mondta Jean-Marc Teurquetil, a CFI csoport elnöke és a CFI France ügyvezető partnere. "A SAXUM nagyon erős a magyar piacon, tartós jelenléttel. Különösen lényeges, hogy így hálózatunk elér a budapesti tagszervezeten keresztül egész Kelet-Közép Európába. Nekünk, a CFI csoportnak, és különösen a nyugat-európai ügyfeleinknek fontos, hogy lefedjük ezt az intenzíven növekvő régiót." - tette hozzá.

További információk:
CFI csoport: Jean-Marc Teurquetil, Partner, Chairman of CFI,
e-mail: JeanMarc.Teurquetil@thecfigroup.com

CFI Hungary: Fekete Márk, Partner,
e-mail: Mark.Fekete@thecfigroup.com; Mobile: + 36-30 326 0400

www.thecfigroup.com
www.thecfigroup.com/country/hungary/

Budapest, 2019. február 1.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.