OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. február 13., szerda 12:48

Az osztrák Bundesliga együttműködik a STATS-szal a csapatteljesítmény hatékony mérése céljából
    London, 2019. február 13., szerda (Business Wire/OTS) - A négy évre szóló megállapodás révén az osztrák első osztályú labdarúgó-bajnokságok számára az ágazat legfejlettebb elemzési eszközei állnak majd rendelkezésre - A sportadat- és sporthírközlési ágazat globális vezető cége, a STATS bejelentette, hogy új partnerségi megállapodást kötött az osztrák Bundesliga-val (Österreichische Fußball-Bundesliga [ÖFBL]), melynek értelmében világszínvonalú csapatteljesítmény-elemzési megoldásokat biztosít partnere számára.

    A 2018/2019-es szezon elején érvénybe lépő, négy évre szóló megállapodás értelmében az ÖFBL csapatok hozzáférést kapnak a STATS számos rendszeréhez, ideértve a STATS Tier6+ Data™-t, a STATS SportVU nyomon követő rendszert és a STATS Edge Viewert. A STATS SportVU és a STATS Tier 6+ Data rendkívüli részletességgel rögzít élő adatokat egy adott mérkőzés során, meccsenként több mint 2700 eseményről. Az ÖFBL rendelkezésre fog állni továbbá a STATS Edge Viewer is, amely videóalapú elemzést biztosít a rangadókról: a STATS mesterséges intelligencia által összeállított labdabirtoklás-intenzitási mutatói alapján a rendszer ajánlásokat ad a figyelemre érdemes részletekről/eseményekről és különféle szűrők segítségével ki is emeli azokat.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól együttműködhetünk az ÖFBL-lel, és fejlett technológiát alkalmazó teljesítményelemző eszközöket biztosíthatunk a csapatok és a bajnokságok számára" - nyilatkozta Ryan Paterson, a STATS globális vezetője. "A STATS SportVU és a STATS Tier 6+ Data segítségével a csapatok egy adott mérkőzés legapróbb részleteit is elemezhetik, és a nyomon követő rendszer által szolgáltatott adatokat felhasználva javíthatják a csapat egészének teljesítményét, illetve biztosíthatják az egyes játékosok folyamatos fejlődését. A mesterséges intelligencia a mérkőzésről készített videófelvételekből adott szempontok alapján kiemeli a figyelemre érdemes részeket, hatékony eszközt biztosítva az edzők és elemzők számára a játékminőség javításához."

Christian Ebenbauer, az osztrák Bundesliga vezérigazgatója elmondta: "A STATS globális úttörő szerepet tölt be a játékospozíció- és mozgás-nyomonkövetési adatok gyűjtése, rögzítése és elemzése terén. Most először áll rendelkezésünkre szinte a bajnokság összes adatára kiterjedő lefedettség, amely rendkívül értékes lehetőségeket biztosít a sportadatelemzés tekintetében. Nagyon örülünk, hogy ennek a partnerségi megállapodásnak köszönhetően igen nagy előrelépést érhetünk el a mérkőzéselemzés és játékosfejlesztés terén."

További információkért a STATS által a labdarúgó sportág számára kínált termékekről látogasson el a következő internetes címre: https://www.stats.com/football/

Amit a STATS-ról tudni kell…

A STATS a globális sportadat- és sporthírközlési ágazat vezető vállalata, amely nagy sikerrel alkalmazza a technológia kínálta eszközöket sportfejlesztési célokra. A világ leginnovatívabb márkái és technológiai vállalatai, számos sportszövetség és több tucat világbajnok csapat veszi igénybe a STATS támogatását ahhoz, hogy teljesítményük fejlesztésével sikeresebb tegyék tevékenységüket. A STATS az ágazat leggyorsabb és legpontosabb adatplatformjára, videóalapú elemzésekre, hatalmas mennyiségű adatot tartalmazó sportadatbázisokra, tudományos kutatásokra, a játékosok mérkőzés közbeni nyomon követési adataira és a mesterséges intelligencia és gépi tanulás terén elért legújabb áttörésekre támaszkodva kiemelkedő médialefedettséget és csapatteljesítmény-fejlesztési megoldásokat kínál ügyfelei számára. Az élő sportadatok elemzése terén úttörő szerepet játszó, az ágazatot folyamatos innovációra serkentő STATS legújabb megoldása a STATS Edge™, amely az első mesterséges intelligencia által vezérelt csapatteljesítmény-elemző eszköz. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.stats.com), és kövesse a STATS-ot a Twitteren: @STATSInsightsUK..

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190212005661/en/

Kapcsolat:
Reed Findlay | +1 847-583-2642 | mediarelations@stats.com

Forrás: STATS

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.