OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. február 15., péntek 09:26

BORÉRT - Érték - Régió - Turizmus / Magyarország első borturisztikai kiállítása a Vajdahunyadvárban
    Budapest, 2019. február 15., péntek (OTS) - Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest, Vajdahunyadvár - Jó ételek? Különleges helyszín? Érdekes program? Kiváló BOROK? Jöjjön el Magyarország első borturisztikai kiállítására! A tematikus kiállítás középpontjában a borturisztikai szolgáltatások bemutatása, megismertetése áll.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190215_001.jpg

Február 23-án BorÉRT címmel a KOCCINTAS.HU és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum szervezésében, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmai partnerségével valósul meg Magyarország első borturisztikai tematikus napja, ahol pincészetek, szállásadók, gasztronómiai szolgáltatók, önkormányzatok mutathatják be kulturális, gasztronómiai és turisztikai kínálatukat, attrakcióikat.

A BorÉRT helyszíne a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, amely már számos, a borhoz kapcsolódó eseménynek adott nagy sikerrel otthont. A BorÉrt programjának része egy konferencia is, ahol szakértő előadók segítenek a borturizmus szerteágazó területén eligazodni. A résztvevők a sikeres borturizmus megvalósításának gyakorlati kérdéseiről, innovatív megoldásokról cserélik ki tapasztalataikat, de szó lesz a felelős borfogyasztásról is.

A BorÉrt kiállítás kiemelt meghívottja a Pannon Borrégió, de a kiállításra külhoni magyar borászatokat is várnak a szervezők.

A kiállító pincészeteknél lehetőség van a borok megismerésére és megvásárlására is. A turisztikai kínálatból szintén kedvükre válogathatnak a látogatók.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest, Vajdahunyadvár
Időpont: 2019.02.23., 10-18 óra

További információ: koccintas.hu, info@koccintas.hu

BorÉRT Konferencia programja

A BorÉrt programjának része a szakmai konferencia, melyet 10-13 óra között rendezünk meg. A konferencia első részében szakértő előadók segítségével az aktuális jogszabályi, piaci, támogatási és egyéb változásokat járjuk körbe. A második részben pedig a borturizmus aktualitásaival, fejlődési, fejlesztési lehetőségeivel ismerkedhetünk meg. A tapasztalatokat jó gyakorlatok bemutatásával osztjuk meg.

BorÉRT Konferencia programja

Megnyitó
Dr. Estók János a Magyar Mezőgazdasági Múzeum főigazgatója
Légli Ottó a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke
Schmidt Jenő a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke

Bor és vendég
Előadók:
Barátossy Gábor: A borminőség szolgálatában. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Király László: Mi a sommelier szerepe? Magyar Sommelier Szövetség
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa: A Bor Csak Mértékkel érték nemzetközi kezdeményezésről

Jó gyakorlatok a Pannon régióból
Előadók:
Pauli Zoltán: Villány - Élmények.
Berlinger Attila Szekszárdi Borvidék
Schmidt Győző: A Tolnai borvidék "ahogy én látom"
Schunk József: A Pécsi Borvidék múltja, jelene és jövője
Győrffy Zoltán: A Pannon Borrégió borászata, gasztronómiája, turizmusa - a sikeres szereplők. Pécsi Borozó
Dr. Szabó Géza - Závodi Bence: Borvidéki imázserősítő borgasztronómiai fesztiválok Magyarországon. Pécsi Tudományegyetem

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum
Időpont: 2019. február 23. 10-13 óra
Szakmai együttműködő partner: Hegyközségek Nemzeti Tanácsa

A konferencia belépőjeggyel látogatható, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, szíveskedjen regisztrálni az info@koccintas.hu címen.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.