OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. február 19., kedd 16:02

Új belépő: A European National Panels a magyar piacon is elindult
    Budapest, 2019. február 19., kedd (OTS) - A piackutatással foglalkozó European National Panels (ENP) vállalat Magyarországra is kiterjeszti a tevékenységét, így a szolgáltatásai mostantól a Visegrádi Négyek minden országában elérhetővé válnak. Az új egység Magyar Országos Panel néven jött létre, és a www.orszagospanel.hu címen érhető el.

    Ezzel a stratégiai lépéssel - magyar partnerével, a SEDO Research Kft-vel együttműködve - tovább bővítik a European National Panels mozgásterét. "A megjelenés a magyar piacon szerves része annak a hosszú távú stratégiánknak, amellyel Közép-Európa vezető online adatgyűjtő szolgáltatójává kívánunk válni. Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megtalálni azt a megbízható helyi partnert, aki a márkanevünk magyarországi felépítésében a segítségünkre lesz." - emelte ki Zdenko Ružbacký, a European National Panels igazgatója.

"A SEDO Research célja, hogy jó adatminőséget biztosító megbízható panelt működtessen. Ezt a jelenlegi regisztrációs folyamat, illetve a panel folyamatos karbantartása maximálisan biztosítja. Bízunk benne, hogy panelünkkel a hazai piackutatási ügynökségek online adatfelvételét támogathatjuk. Megtisztelő, hogy a European National Panels (ENP) ebben a projektben minket választott partnernek" - tette hozzá Doman Péter a SEDO Research Kft. társtulajdonosa.

Az online piackutatás ma az egyik legfontosabb információforrás, amelynek segítségével a vállalatok hozzájuthatnak a sikeres működésükhöz elengedhetetlen fogyasztói és piaci adatokhoz. Az ENP három csehországi központú kutató ügynökség, a STEM/MARK, a Nielsen Admosphere és az NMS Market Research közös projektje.

A Magyar Országos Panel a piacra lépés mellett a panel folyamatos bővítése és fejlesztése mellett is elkötelezett, mely meghatározza a 2019-es fejlesztési terveket.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.