OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 5., kedd 09:55

A Mary Kay innovatív kutatási projekteket mutatott be a szponzorálásával megrendezett tudományos bőrápolási szimpóziumokon (1. rész)
    Dallas, 2019. március 5., kedd (Business Wire/OTS) - A vezető globális szépségápolási márka, a Mary Kay a Skin of Color Society szimpóziumon és az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia éves közgyűlésén ismertette kutatási eredményeit - A globális szépségápolási vállalat, a bőrápolási innovációk terén vezetőnek számító Mary Kay Inc. elkötelezetten támogatja a szépségápolási kutatói és tudományos közösségeket, mely tevékenysége keretében a közelmúltban szponzorként járult hozzá a Skin of Color Society szimpózium megrendezéséhez. A szimpóziumon a Mary Kay ismertette a hiperpigmentációval és az arcbőrt érintő erythemával (bőrpír) kapcsolatos kutatási eredményeit, újabb bizonyítékkal szolgálva a legmodernebb bőrápolási megoldások fejlesztését célzó kutatás iránti, évtizedekre visszanyúló elkötelezettségéről.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190304005619/en/

A Skin of Color Society szimpóziumon Dr. Shoná Burkes-Henderson, klinikai kutatásokért felelős vezető kutató számolt be a cég fehérbab-kivonattal kapcsolatos kutatási eredményeiről, ismertetve az extraktum melanogenezis szabályozása terén megfigyelt hatásait, melyeknek kiaknázásával javítható az egyenetlen bőrtónus és az arcot érintő hiperpigmentáció. A klinikai vizsgálat során a Mary Kay azt tapasztalta, hogy a fehérbab-kivonatot tartalmazó hidratáló 12 héten át való helyi alkalmazása jelentős mértékben javította az egyenetlen bőrtónust, jótékony hatást gyakorolt a foltos bőrre, miáltal ideális természetes anyag az egyenetlen bőrtónus kezelésére.

Továbbá az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia (American Academy of Dermatology) éves közgyűlésén Dr. Burkes-Henderson beszámolt egy, az arcot érintő erythema (azaz bőrpír) kezelésével kapcsolatos új megközelítésről is. A cég kutatói négy olyan növényi kivonatot azonosítottak, amelyek csökkentik a gyulladást kiváltó fehérjék és enzimek termelődését a bőrben. A vizsgálatok alátámasztották, hogy a négy kivonatot tartalmazó kozmetikai készítmény már négy hetes használat után hatékonyan mérsékli az arcot érintő erythemát.

A Mary Kay kutatás-fejlesztési egysége folyamatosan megosztja legújabb, az egyenetlen bőrtónus és az arcot érintő erythema kezelése terén áttörést jelentő felfedezéseit a tudományos kutatói közösséggel. A cég csapata teljes mértékben elkötelezett a nőket érintő (és magabiztosságukat csökkentő) bőrproblémák megszüntetésére szolgáló innovatív megoldások kidolgozását célzó tudományos kutatások iránt.

A Mary Kay kutatói csapata ugyanakkor folyamatos erőfeszítéseket tesz olyan folyamatok és technológiák azonosítása érdekében, amelyek alkalmazásával a vállalat ellenállhatatlan, innovatív szépségápolási termékeket biztosíthat a fogyasztók számára. A cég Dr. Lucy Gildea által irányított kutatási/fejlesztési csapatát a világ különféle tájairól származó, számos tudományágban (bőrélettan, sejtbiológia, kémia, biokémia, stb.) doktori címmel rendelkező neves tudósok alkotják.

"Biztosak vagyunk abban, hogy termékeink kiváló technológiai alapokkal rendelkeznek, mivel folyamatosan teszteljük őket klinikai vizsgálatok keretében annak érdekében, hogy valóban hasznos termékekkel láthassuk el a fogyasztókat" - magyarázta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay tudományos vezetője. "A tudományos alapokon nyugvó bőrápolás iránti elkötelezettségünk azonban nem pusztán a Mary Kay termékeinek kifejlesztését célozza. Az olyan események támogatása, mint például a Skin of Color Society szimpózium, és az ezeken a rendezvényeken való részvételünk révén lehetővé válik számunkra, hogy információkat cseréljünk az ágazat más szereplőivel a legfrissebb újításokról és támogassuk a bőr egészségét szolgáló új megoldások kidolgozását."

A Skin of Color Society szimpózium és az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia éves közgyűlése a két legutóbbi esemény volt abban a rendezvénysorozatban, amely során a Mary Kay bemutatta a tudományos és akadémiai közösségeknek kutatási eredményeit, bizonyságául a márkának a bőr egészségének biztosítását célzó kutatások és fejlesztési iránti hosszú évekre visszanyúló elkötelezettségére. A Mary Kay minden évben több százezer tudományos vizsgálat során teszteli termékeit és alapanyagait annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb biztonsági, minőségi és teljesítménynormáknak. A Mary Kay globális portfóliójában több mint 1500 termék-, technológiai és csomagolási szabadalom szerepel. A vállalat nemrégiben jelentette be egy több mint 100 millió USA dollár beruházásával létrehozott, csúcstechnológiát alkalmazó gyártó és kutató/fejlesztő létesítmény megnyitását Texas állam Lewisville városában.(folyt.)



2019. március 5., kedd 09:55

A Mary Kay innovatív kutatási projekteket mutatott be a szponzorálásával megrendezett tudományos bőrápolási szimpóziumokon (2. rész)
    Dallas, 2019. március 5., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell...

A Mary Kay sikere az ellenállhatatlan termékek biztosítása iránti elkötelezettségnek, az ígéretes lehetőségek elérhetővé tételének és a közösségekre gyakorolt pozitív hatásoknak az eredménye. A Mary Kay 55 éve, ma már mintegy 40 országban segíti a nőket abban, hogy vállalkozóként elérjék kitűzött céljaikat. Több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatunk a legmodernebb bőrápolási termékeket, merész színskálájú sminktermékeket és parfümöket kínál a fogyasztóknak. Látogasson el honlapunkra (marykay.com), hogy Ön is felfedezze, miért kedvelik annyian a Mary Kay-t!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190304005619/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.