OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2019. március 8., péntek 13:50

Különleges Meghívó az 1848-49-es forradalom és szabadságharc zsidó hőseinek 170 éves egyedülálló jubileumi emlékünnepségére
    Budapest, 2019. március 8., péntek (OTS) - Zsidó vonatkozású gyermekbarát '48-as emlékünnepséget tart a MAZSISZEM a VII. ker. Dohány utcai zsinagóga előtti Herzl Tivadar téren március 14.-én 15:30-kor.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190308_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190308_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190308_003.JPG

Programok: Himnusz, szavalatok, ünnepi köszöntők, történelmi áttekintés, jeltánc, Díjátadás, névsorolvasás a hősök leszármazottaival, 48 galamb felröptetése, katonai tiszteletadás díszlövéssel - ágyúval, koszorúzás, ima a hősi halottakért, Sófár fújás, 170 db nemzeti színű léggömb, Szózat, emlékezés köveinek elhelyezése.
Ingyen kóser vattacukor és az első 500 résztvevő emlék-ajándéktárgyat kap!
Az idei Magyar-Zsidó Emlékezet Díjat kapja Dr. PhD. Szarka Lajos történész és laudálója Dr. Róbert Péter történész.

A rendezvény fővédnökei: Tarlós István főpolgármester és
Prof. Dr. Hermann Róbert - Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnok tud. helyettese

Jelentkezni koszorúzási (emlékkő) listára március 13.-ig van lehetőség az elnok@mazsiszem.hu email címen!

További részletek: www.mazsiszem.hu
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/580743049056598/

A Magyar - Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság az általa létrehozott Magyar Zsidó Emlékezet díjat, évről évre szeretné átadni, olyan személyiségeknek kortól, nemtől, felekezettől függetlenül, akik hosszú éveken át értékteremtő, hagyományteremtő, munkásságukkal, életművükkel hozzájárultak mind a magyar, mind pedig a zsidó emlékezet-kultúra továbbörökítéséhez és a történelmi megbékéléshez oktatói és tanítói tevékenységük révén is.

Emlékezzünk együtt!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.