OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. március 14., csütörtök 12:06

Megújult arculattal startol a Forma-1-es szezon az M4 Sporton
    Budapest, 2019. március 14., csütörtök (OTS) - 2019-ben is kiemelt szerepet kap a Forma-1 Magyarország legnézettebb sportcsatornáján, az M4 Sporton. A világ legnépszerűbb nemzetközi autóverseny-sorozatának futamai mellett az M4 Sport a száguldó cirkusz pénteki szabadedzéseit és szombati időmérőit is közvetíti. A 2019-es Forma-1 szezon az Ausztrál Nagydíj szabadedzésével indul március 15-én. Az M4 Sport stúdiója megújult arculattal várja a nézőket: a grafikai elemek egyszerre idézik meg a Forma-1 világát és a sportcsatornát. Kommentátorként az idei szezonban is Szujó Zoltán és Wéber Gábor köszönti a nézőket. Természetesen nagy erőkkel készül az M4 Sport az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjra, amelyet idén augusztus 4-én rendeznek. A csatorna nemcsak a versenyről, hanem az azt követő kétnapos kollektív tesztről is beszámol majd.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190314_002.jpg

Az M4 Sport 2019-ben is igyekszik a lehető legközelebb hozni a Forma-1 csodálatos világát a televíziónézőkhöz. A Boxutca című magazin segít eligazodni a futamok és a Forma-1 eseményei között, 2019-ben is rendszeres elemzésekkel, stúdióbeszélgetésekkel jelentkezik. Szakkommentátorként köszönthetjük idén is a hazai autósport legnagyobb alakjait: Kiss Norbertet és Michelisz Norbertet, akik bennfentes információkat osztanak meg a motorsport világáról. A csatorna helyszíni stábja a száguldó cirkuszt követve bejárja a világot: helyszíni riporterként Bobák Róbert, Szeleczky Ádám és Ujvári Máté jelentkezik az események sűrűjéből, mind a 21 futamról.

A vérbeli Forma-1 rajongóknak idén is érdemes követniük az M4 Sport online felületeit is, hiszen az m4sport.hu oldal folyamatosan exkluzív tartalmakat kínál az látogatóknak. A Boxutca közösségi oldalán érdekes háttér-információkat tudhatnak meg a felhasználók, valamint kérdéseket is feltehetnek a csatorna szakértőinek.


MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.