OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 14., csütörtök 15:10

Csengery Antal-díjat kapott Kakuk L. Tamás, a közmédia vezető szerkesztője
    Budapest, 2019. március 14., csütörtök (OTS) - Kakuk L. Tamás, a Kossuth Rádió vezető szerkesztője Csengery Antal-díjat vehetett át Tarlós Istvántól, Budapest főpolgármesterétől.

    Budapest Főváros Közgyűlése "a közmédia műsorainál több évtizeden át nyújtott magas színvonalú szerkesztői és műsorvezetői munkája" elismeréseként Csengery Antal-díjat adományozott Kakuk L. Tamásnak, a Kossuth Rádió vezető szerkesztőjének. A díjat Tarlós István főpolgármester adta át csütörtök délután Budapesten, a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében.

"Csengery Antal jogtudós, publicista, Deák Ferenc közvetlen munkatársa, barátja volt, együtt fogalmazták meg azt a törvény szöveget is, amelyen az 1867-es kiegyezés alapult. Azóta már tudjuk, hogy az azt követő évtizedekben valódi aranykor köszöntött Magyarországra. Ezért, Csengery Antal neve és munkássága előtt tisztelgő díj számomra iránytű, amely emelkedett erkölcsi cél felé mutat: az örök Magyarország szolgálata felé" - árulta el Kakuk L. Tamás.

Az 1991-ben alapított díjat minden évben azok az újságírók kapják, akik huzamosabb időn át magas színvonalon, hitelesen és kiegyensúlyozottan tájékoztattak a főváros ügyeiről.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.