OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. március 18., hétfő 09:38

Sikeresen zárult a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. gyárbővítési projektje: mostantól 21.000 m2 -en gyártják a további fékrendszeri komponenseket
    Kecskemét, 2019. március 18., hétfő (OTS) - A németországi központú Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 2019. március 14-én avatta fel a megközelítőleg 600 millió HUF (1,8 millió EUR) értékű gyárbővítési beruházását Kecskeméten. A saját finanszírozású projekt keretében a vállalat az új egységgel 21.000 m2 -re növelte a gyártó és raktárterületét kecskeméti telephelyén.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190318_001.jpg

Az átadó a vállalat vevőinek és beszállítóinak jelenlétében zajlott, melyen Dr. Palkovics László, Innovációs és Technológiai Miniszter, Thorsten Seehars, a Knorr-Bremse Globális Haszonjármű Üzletágáért felelős Igazgatótanács tagja és a kecskeméti városvezetés is részt vettek.

2014-ben adták át hivatalosan a Knorr-Bremse Haszonjármű Üzletágának új, korszerű gyáregységét és tesztközpontját Kecskeméten. A gyárban levegőelőkészítő egységeket, különféle szelepeket úgy, mint pedál- és kézifékszelep, valamint elektronikai fékrendszer komponenseket gyártanak haszonjárművek számára.

Az ünnepségen Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a gyár tavaly elérte maximális kihasználtságát és ez szükségessé tette a bővítést új gyártósorok telepítéséhez és a raktározási terület fejlesztéséhez. Az építkezést 2018 nyarán kezdték el és a tervek szerint 2019 év elejére fejeződött be. Az új, több mint 2000 m2 egység 21.000 m2-re növelte a teljes gyártó-és raktárterület és az új gyártósorokon már a gyártás is megkezdődött. "A bővítéssel olyan új termékekkel egészül ki portfolióink, melyekkel jelentősen növeljük versenyképességünket; a raktárterület növelésével pedig optimalizáljuk vevőnk kiszolgálását" - mondta Bíró Attila.

Thorsten Seehars, a Knorr-Bremse Haszonjármű Üzletágáért felelős Igazgatótanács tagja a kecskeméti gyártóegység fontosságát hangsúlyozta a Csoport számára: "A kecskeméti gyártóegységünk bővítése a Knorr-Bremse Csoport beruházási programjának egy következő állomását jelenti a globális fejlődésünkben, gyártásunk és utópiaci hálózat stratégiai bővítésében és modernizációjában."

A Knorr-Bremse AG vállalati profilja

A Knorr-Bremse kötött pályás járművek és haszonjárművek fékrendszereinek piacvezető gyártóvállalata, valamint ezek további alrendszereinek beszállítója, melynek forgalma a 2017-es évben több mint 6 milliárd euró volt. 30 országban, körülbelül 28 000 alkalmazottja fejleszt, gyárt és kiszolgál fék-, ajtó- és-hajtóművezérlő, valamint üzemanyag-takarékosságot szolgáló rendszereket, HVAC és vezető asszisztensrendszereket illetve torziós lengéscsillapítókat és a hajtáslánc rendszerek területére vonatkozó megoldásokat. Mint technológiai vezető a vállalat már 1905 óta járul hozzá termékeivel jelentős mértékben a közúti és vasúti biztonsághoz az utakon. Világszerte több mint egy milliárd ember bízza magát a Knorr-Bremse rendszereire nap, mint nap.

Kapcsolattartó:

Bucsai Edina
Marketing Munkatárs
Tel: +36 (76)511 738
Fax: +36 (76)511 100
E-Mail: edina.bucsai@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft
Georg Knorr u. 8
6000 Kecskemét
www.knorr-bremse.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.