OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2019. március 18., hétfő 12:10

346.606.800 forintot vittek el a hadvezérek
    Budapest, 2019. március 18., hétfő (OTS) - Március 18-án 300. adását ünnepli a Honfoglaló a Duna Televízión

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190318_002.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190318_003.JPG

Hatalmas ütközetek, izgalmas taktikai lépések, eltérő stratégiák, sikeres vártámadások - azaz Honfoglaló. A népszerű magyar fejlesztésű online területhódító kvízjáték televíziós változata március 18-án, hétfőn a jubileumi 300-ik adásához érkezik a Duna Televízió képernyőjén. A feszültség garantált! A számok beszédesek: két Szuperbajnokság, két abszolút győztes: Boros Márton és Rajnai Gergely, akik fejenként 30 millió össznyereményt vihettek haza, 8485 kérdés, 622 játékos. A győztes honfoglalók összesen eddig 346.606.800 forintot vittek el, a szereplőválogatásokon már közel 2500-an jártak, és legalább ugyanennyien várnak még lehetőségre. A gyerekadásokban ifjú hadvezérek vetélkedtek, az ünnepi különkiadásokban pedig olyan nevek mérték össze a tudásukat, mint Huszárik Kata, Horváth Lili és Kautzky Armand színművészek fiaikkal, vagy például Imre Géza párbajtőröző a feleségével, Kökény Beatrix kézilabdázóval. A leghosszabb adásszünet mindössze 4 nap volt a vetélkedő elindulása óta. A 200. Honfoglaló előtt két új segítség is bevezetésre került: a szövetség és a területcsere. A hadvezérek így 6 lehetőségből válogathatják össze egyéni kincstárukat.

"2017. december 25-én volt az első adás, vagyis szűk másfél éve láthatják hétköznap esténként a nézők a Honfoglalót - ez már történelem. Két Szuperbajnokságon vagyunk túl ez alatt a 300 adás alatt, és májusban avatjuk a Honfoglaló televíziós történetének harmadik abszolút nyertesét. Sok jót köszönhetek ennek a műsornak, nagyszerű kollégákkal dolgozhatok együtt, akik barátaim is. Nagyon örülök annak is, hogy értéket közvetítünk, hogy nálunk a tudással lehet nyerni. Ez szerintem nagyszerű dolog" - árulta el Szente Vajk műsorvezető.

A Honfoglaló 300. adásának alkalmából a műsor készítői nézői nyereményjátékkal, izgalmas bónuszkérdéssel is készülnek. Megéri a Honfoglalóval tartani!

Honfoglaló - ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-tól a Duna Televízión.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.