OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 20., szerda 12:37

A Kohler a kifinomult részletekben rejlő szépséget ünnepli a 2019. évi Milánói Design Héten (1. rész)
    Kohler, Wisconsin állam, USA, 2019. március 20., szerda (Business Wire/OTS) - A globális életstílus-márka, a Kohler idén is jelen lesz a Milánói Design Héten, ahol érzékeket elvarázsoló élményekkel gazdagítja a szakkiállítás látogatóit a történelmi nevezetességnek számító Palazzo Del Senato palotában (via Senato, 10, 20121 Milánó, Olaszország). A nagyléptékű, elmélyült szemlélődésre csábító kiállítás átfogó képet nyújt a Kohler merész formatervezési kultúrájáról, és ízelítőt ad a márka által a víz, a technológia, a textúrák és a színek művészi kombinálásával megalkotott különleges termékekből. A kiállítás április 9-e és 13-a közt de. 10 és du. 7 óra közt tekinthető meg.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005858/en/

"A Milánói Design Hét a formatervezők globális közössége számára a kreativitás és az innováció ünnepe" - magyarázta Jim Lewis, a Kohler Kitchen and Bath Global Marketing (Konyha és fürdőszoba globális marketing) divíziójának alelnöke. "A pezsgő, sokszínű rendezvény tökéletes helyszín az új ötletek megismerésére és a formatervezés terén elért legújabb sikereinknek a szerte a világról érkező, inspiráló és lelkes formatervező kollégákkal való közös megünneplésére."

A természet kulcsfontosságú szerepet játszik a kiállításon: már a bejáratnál egy "digitális kert" várja a látogatókat, tovább haladva pedig egy határtalan kertben tekinthetők meg a Kohler Okosotthon kollekciójának darabjai, amelyek látszólag minden rendszer nélkül kerültek egymás mellé, de valójában pontosan ennek köszönhetően a rácsodálkozás élményét nyújtják. A Kohler kiállítóterületén helyet kapott egy bár és egy társalgó is, ahol a vendégek megpihenhetnek és kikapcsolódhatnak.

A Kohler ugyanakkor, kihasználva a palota adta lehetőségeket, itt mutatja be először a nagyközönségnek a vállalat Experiential Luxury (Mindennapi luxus) elnevezésű második globális formatervezési témakörébe tartozó termékeket, amelyek a részletekre és többszintűségre építve járulnak hozzá egy ingergazdag és dinamikus környezet létrehozásához.

Az idei kiállításon bemutatott termékek közé tartoznak a Kohler Co. márkái, a KOHLER, a KALLISTA, az ANN SACKS és a ROBERN legújabb darabjai. Kérjük, a kiállítás szakértő vezetővel való megtekintése iránt érdeklődő, illetve a kiállításon megrendezésre kerülő médiaeseményeken részt venni kívánó sajtóképviselők lépjenek érintkezésbe a Kohler Public Relations csapatával.

Okosotthon

Az intelligens WC-k a kifinomult dizájn és a különleges technológia tökéletes kombinációja révén a lehető legtökéletesebb tisztálkodást és kényelmet biztosítják. Az egyedi igények kielégítésének magasiskoláját képviselik - a változtatható környezeti világítástól kezdve a vezeték nélküli eszköz révén való zenehallgatáson át a tetszés szerinti hőmérsékletszabályozásig a testreszabás valódi élményét biztosítják.

A legkisebb részletekig programozható digitális zuhany minden bizonnyal át fogja formálni az emberek tisztálkodási szokásait, hiszen ki tudna ellenállni az aktuális hangulatának megfelelően a sugártól a permetig változtatható vízerősség, gőz, zene és világítás kombinációja által kínált kényeztetésnek. A Kohler Okoshelyiség termékeiből a világ legintelligensebb fürdőszobái alakíthatók ki.

Szín, anyag és kidolgozás

A teljes színpalettát lefedő Kohler termékekből bárki az egyéniségéhez legjobban illő, azt leginkább kifejező módon rendezheti be fürdőszobáját vagy konyháját. A Components (Alkotórészek) kollekció részeként először bemutatásra kerülő Etch csap kidolgozása egy pontosan megtervezett grafikus minta segítségével gyönyörű, kifinomult átmenetet biztosít kétféle anyag közt. A széles színskála és a legapróbb részletekig tökéletesen kidolgozott grafika szinte vonzza a tekintetet, és kiemelkedően dekoratív hatást biztosít.

A japán kultúrát megidéző Kensho mosdók a "sashiko" hímzés hagyományait követve kőbe vésett mintázatokkal vannak díszítve, és a fémeknek és a márványnak az "acqueforti" néven ismert olasz maratási technika alkalmazásával való összekapcsolása különleges, szokatlan és egyedi kialakítást tesz lehetővé. A mosdók formája, az igazi kő textúrája és változatossága kellemes látványt, a különleges díszítési technikák pedig szemet gyönyörködtető mintázatot biztosítanak.

A Parallel kollekcióba tartozó, tizedmilliméterre pontos illeszkedést és tökéletesen sima felületeket kínáló csapok és kiegészítők a modern, letisztult formájú elemeket tartalmazó fürdőszobák elengedhetetlen kellékei. A kerek és négyszögletes formák ellentétét harmonikus egésszé fogják össze a jellegzetes szögű kapcsolódások, amelyek gyönyörűen tükröző felületeket és rések nélküli illesztést biztosítanak. A karakteres apró részletek eredetiséget és kifinomult összhatást kölcsönöznek a kollekció darabjainak.

Anyavállalatával, a Kohler Co.-vel együttműködve az ANN SACKS bemutatja a Kohler WasteLAB által létrehozott Crackle csempekollekciót, amelynek sokféleképpen felhasználható tagjai egy innovatív eljárással a Kohler nem kiégetett cserépedény-hulladékanyagai felhasználásával készülnek. A Kohler wisconsini zománcgyárában működő WasteLAB-ban rendelésre, kézzel készített csempekollekció a Kohler Innovation for Good (Innováció a jobbításért) programja keretében elindított egyik első kezdeményezés eredménye. A kollekció globális piaci bevezetésére és egy vadonatúj színárnyalat premierjére is a milánói szakkiállításon kerül sor.(folyt.)



2019. március 20., szerda 12:38

A Kohler a kifinomult részletekben rejlő szépséget ünnepli a 2019. évi Milánói Design Héten (2. rész)
    Kohler, Wisconsin állam, USA, 2019. március 20., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Kohler Co.-ról tudni kell…

Az 1873-ban alapított Kohler Co., amelynek központja Kohler városában, Wisconsinban található, Amerika legrégebbi és legnagyobb magánvállalatainak egyike. A cég 37000 alkalmazottat foglalkoztat, és több mint 50 gyártó létesítményt működtet világszerte. A Kohler globális vezető szerepet tölt be az innovatív fürdőszobai és konyhai termékek, gépek és generátorok, formatervezett bútorok és csempék tervezésében és gyártásában, és tulajdonosa/működtetője a világ legjobb ötcsillagos üdülői közé tartozó két létesítménynek, egy hotelnek Kohlerben, Wisconsin államban és egy golf szállodának a skóciai St. Andrews-ban. A Kohler tulajdonában lévő Whistling Straits golfpálya lesz a helyszíne a 2020. évi Ryder Kupaversenynek. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: kohlercompany.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190318005858/en/

Kapcsolat:
Vicki Valdez Hafenstein
victoria.valdezhafenstein@kohler.com
+1-920-457-4441, ext. 70519

Forrás: Kohler Co.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.